reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

chusty

asinka na co czekasz pochwal sie foto z chustowania.. dawaj ;-)

a to my dzis:

DSC09501.JPG
DSC09502.JPG
DSC09503.JPG
DSC09506.JPG
DSC09508.JPG
DSC09510.JPG

ciagle sie ucze, doczytalam ze nozki musza byc wyzej niz pepuszek niuni, wiec jeszcze wiazanie nie doskonale ;p

reklama
larvuniu jak pięknie i widać że Misia zadowolona
Trasiu ładnie wyszłyście z Marysią ale mnie te kółkowe też nie przekonują, nie ma to jak porządne wiązanie
Asinka motaj Tymulka i wrzucaj fotkę :tak:
agatka mnie nosidła nie przekonują, chyba że właśnie na jakieś długie wycieczki w góry i to na taty plecach

Katamisz, Trashka - z tego co mi koleżanka pokazywała to Maleństwo powinno być schowane wraz z główką.
Na Młodej jeszcze nie testowałam - od kilku dni włączył jej się tryb "nudzi mi się" :szok:, również w nocy. Gdyby nie opiekunka i Mama to bym się zamieniła w zombie - z wyglądu i zachowania.:wściekła/y:

Larvunia pisałaś na wątku "ratunku", że Twoja Niunia uspakaja się w chuście-z resztą to widać na fotkach, a a wczoraj raz zamotałam Tomaszka i płakał jakby go ze skóry obdzierali, więc szybko nieboraka odwijałam. Jakie były Wasze początki?

evka może nie do końca dobrze go zamotałaś i było mu niewygodnie, albo poprostu miał zły moment, nie zniechęcaj się i spróbuj ponownie.
Ja czekam na chuste i mam nadzieje bede motać w przyszłym tygodniu

reklama
Evka ja mloda motalam pare razy tez..
najpierw jak sie obudzila to ja wiazalam ale to byl zly pomysl bo jak mi sie rozryczala to jak piszesz jakby ze skory obdzierali, ale to dlatego ze poczula mnie a cycka nie dawalam hehehe glodomorek moj ;-)
wiec dzidzia musi byc najedzona :sorry:
cos moze ugniatalo wiec dlatego plakal... musisz dobrze naciagac material co by przy cialku malego nie bylo zagniecen, material musi byc naciagniety na pleckach
no i mlody musi sie przyzwyczaic i Ty tez, bo na bank zaloze sie ze wiazalas mlodego zestresowana wiazaniem czy dobrze ci idzie itp ;-):-) Moje drugie wiazanie tez bylo nerwowe a dzidzie to wyczuwają ;-)
- wiazac na spokojnie, bez stresu...
- dziecko musi byc najedzone
- sprawdz czy nic dzidzie nie gniecie
:tak:

ps. niektore dzidziolki nie lubia chustowan... , ale nie zniechecaj sie :tak: Ja bym probowala dalej :tak:

Do góry