reklama
icak
Fanka BB :)
larvuniu jak pięknie i widać że Misia zadowolona
Trasiu ładnie wyszłyście z Marysią ale mnie te kółkowe też nie przekonują, nie ma to jak porządne wiązanie
Asinka motaj Tymulka i wrzucaj fotkę
agatka mnie nosidła nie przekonują, chyba że właśnie na jakieś długie wycieczki w góry i to na taty plecach
Trasiu ładnie wyszłyście z Marysią ale mnie te kółkowe też nie przekonują, nie ma to jak porządne wiązanie
Asinka motaj Tymulka i wrzucaj fotkę

agatka mnie nosidła nie przekonują, chyba że właśnie na jakieś długie wycieczki w góry i to na taty plecach
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Katamisz, Trashka - z tego co mi koleżanka pokazywała to Maleństwo powinno być schowane wraz z główką.
Na Młodej jeszcze nie testowałam - od kilku dni włączył jej się tryb "nudzi mi się"
, również w nocy. Gdyby nie opiekunka i Mama to bym się zamieniła w zombie - z wyglądu i zachowania.
Na Młodej jeszcze nie testowałam - od kilku dni włączył jej się tryb "nudzi mi się"
, również w nocy. Gdyby nie opiekunka i Mama to bym się zamieniła w zombie - z wyglądu i zachowania.
traschka
Mama Marysi
forever tak też można, ale dla mnie to był dramat. Głowa dziecka w chuście jest wtedy przygięta do klatki piersiowej. wyglądało to tragicznie, bałam się że mała skręci kark. Ja układałam Marysię wg tego filmiku Dziecko w chuście | wideo
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - dzięki za filmik, ja mam i książkę i płytę ale brak mi czasu na cokolwiek. 

Traschka - dzięki za filmik, ja mam i książkę i płytę ale brak mi czasu na cokolwiek.![]()
to tak jak u mnie. Nie moge się zabrac za tą chustę :/
Larvunia swietnie Ci to wychodzi
Larvunia pisałaś na wątku "ratunku", że Twoja Niunia uspakaja się w chuście-z resztą to widać na fotkach, a a wczoraj raz zamotałam Tomaszka i płakał jakby go ze skóry obdzierali, więc szybko nieboraka odwijałam. Jakie były Wasze początki?
reklama
Evka ja mloda motalam pare razy tez..
najpierw jak sie obudzila to ja wiazalam ale to byl zly pomysl bo jak mi sie rozryczala to jak piszesz jakby ze skory obdzierali, ale to dlatego ze poczula mnie a cycka nie dawalam hehehe glodomorek moj ;-)
wiec dzidzia musi byc najedzona
cos moze ugniatalo wiec dlatego plakal... musisz dobrze naciagac material co by przy cialku malego nie bylo zagniecen, material musi byc naciagniety na pleckach
no i mlody musi sie przyzwyczaic i Ty tez, bo na bank zaloze sie ze wiazalas mlodego zestresowana wiazaniem czy dobrze ci idzie itp ;-):-) Moje drugie wiazanie tez bylo nerwowe a dzidzie to wyczuwają ;-)
- wiazac na spokojnie, bez stresu...
- dziecko musi byc najedzone
- sprawdz czy nic dzidzie nie gniecie

ps. niektore dzidziolki nie lubia chustowan... , ale nie zniechecaj sie
Ja bym probowala dalej 
najpierw jak sie obudzila to ja wiazalam ale to byl zly pomysl bo jak mi sie rozryczala to jak piszesz jakby ze skory obdzierali, ale to dlatego ze poczula mnie a cycka nie dawalam hehehe glodomorek moj ;-)
wiec dzidzia musi byc najedzona

cos moze ugniatalo wiec dlatego plakal... musisz dobrze naciagac material co by przy cialku malego nie bylo zagniecen, material musi byc naciagniety na pleckach
no i mlody musi sie przyzwyczaic i Ty tez, bo na bank zaloze sie ze wiazalas mlodego zestresowana wiazaniem czy dobrze ci idzie itp ;-):-) Moje drugie wiazanie tez bylo nerwowe a dzidzie to wyczuwają ;-)
- wiazac na spokojnie, bez stresu...
- dziecko musi byc najedzone
- sprawdz czy nic dzidzie nie gniecie

ps. niektore dzidziolki nie lubia chustowan... , ale nie zniechecaj sie
Ja bym probowala dalej