reklama
traschka
Mama Marysi
larvuniu pięknie ci w tej fryzurce! ZUpełnie inaczej wyglądasz. Cudne zdjęcie
agatkaT
Fanka BB :)
Larvunia ale jesteście laski!!!!!!!!!!!
super wyglądacie... :-)
super wyglądacie... :-)
katamisz
Fanka BB :)
katamisz bardzo ladny masz delikatny kolor rozu tej chusty
noooo i nie za nisko troche ona lezymoze sie myle
w tych chustach dziecko tylko tak moze lezec czy sa jakies inne wiazaniaPytam z ciekawosci...
To był mój debiut chustowy.Za drugim razem zamontowałam już wyżej ale małej totalnie się nie podobało i darła się w niebogłosy.Wydaje mi się ,że to wina bardzo ostrej kolki z którą walczymy od dwóch dni
A co do sposobów zakładania to bladego pojęcia nie mam czy są jakieś inne...wydaje mi się ,że to jedyny sposób.traschka
Mama Marysi
kurcze ale zła jestem. Nie wygrałąm żadnej aukcji a naprawdę się przykłądam! Śledzę do ostatniej minuty a ludzie sobie instalują programy i przebijają mnie w ostatniej sekundzie. Szlag mnie trafi, ja już chcę mieć chustę
((
reklama
traschka
Mama Marysi
HA! Kupiłam chustę! Dopiero zamówiłam ale już się nie mogę doczekać. LennyLamb leśna niezapominajka, o tu można ją obejrzeć Chusta do noszenia dziecka, tkana splotem skośno-krzyżowym - Leśna Niezapominajka - rozmiar L - LennyLamb.com
kupuję używaną, znalazłam ogłoszenie na forum chustowym. Zainteresowanym bardzo polecam to forum, masa wspaniałych informacji, recenzje chust, bazarek, porady i wiele innych: chusty.info/forum
kupuję używaną, znalazłam ogłoszenie na forum chustowym. Zainteresowanym bardzo polecam to forum, masa wspaniałych informacji, recenzje chust, bazarek, porady i wiele innych: chusty.info/forum