reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

chusty

reklama
larvunia rewelacja te zdjęcie - pięknie wyszłyście :-) i jak widać chustowanie już nie tylko w domku

larvunia ekstra fryzurka i ślicznie w niej wyglądasz:)

A tu wrzucę jeszcze raz fotki DSC00218.jpgDSC00222.jpg

katamisz bardzo ladny masz delikatny kolor rozu tej chusty :tak:
noooo i nie za nisko troche ona lezy :sorry2: moze sie myle :sorry2:
w tych chustach dziecko tylko tak moze lezec czy sa jakies inne wiazania :confused: Pytam z ciekawosci...

katamisz bardzo ladny masz delikatny kolor rozu tej chusty :tak:
noooo i nie za nisko troche ona lezy :sorry2: moze sie myle :sorry2:
w tych chustach dziecko tylko tak moze lezec czy sa jakies inne wiazania :confused: Pytam z ciekawosci...

To był mój debiut chustowy.Za drugim razem zamontowałam już wyżej ale małej totalnie się nie podobało i darła się w niebogłosy.Wydaje mi się ,że to wina bardzo ostrej kolki z którą walczymy od dwóch dni :zawstydzona/y:A co do sposobów zakładania to bladego pojęcia nie mam czy są jakieś inne...wydaje mi się ,że to jedyny sposób.

kurcze ale zła jestem. Nie wygrałąm żadnej aukcji a naprawdę się przykłądam! Śledzę do ostatniej minuty a ludzie sobie instalują programy i przebijają mnie w ostatniej sekundzie. Szlag mnie trafi, ja już chcę mieć chustę:(((

reklama
Do góry