reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

chusty

lavunia super fotki i Misia taka słodziutka
biggrin.gif
Ta chusta to fajna rzecz tylko wiązanie w niej dziecka mnie przeraża.Druga sprawa ,że lekarze na pierwsze miesiące życia nie polecają tej pozycji pionizującej bo obciąża się dziecku kręgosłup dlatego zdecydowałam się na chustę kółkową bo tu dziecko leży.Powiem Wam ,że dziś po raz pierwszy od zakupu włożyłam Grację do chusty.Na początku przez kilka sekund kwękała bo coś nowego i dziwnego ale pochodziłam po domu i zasnęła bez smoczka i śpi do teraz.Poużywam ją troszkę dłużej i będę mogła powiedzieć coś więcej
wink2.gif

Zobacz załącznik 372947Zobacz załącznik 372948

reklama
Larvuś ślicznie wyglądacie :) I fajna fryzurka, taka dziewczęca :)
Coraz bardziej rozglądam się za chustą. Tylko mam stresa, że młoda już w ogóle ze mnie nie zejdzie ;)

reklama
Do góry