Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
trasia dzięki, ja zielona w temacie chustowym zupełnie. Do zakupu skłania mnie nadzieja, że będę mogła w domu coś zrobić, bo z Mają cieżko jest, czasem cały dzień prawie nie śpi i na rękach siedzi, a jak ją odkładam to jest płacz...
forever taką kupiłam tą chustę Wygląda na dosyć cieniutką i przewiewną w sam raz na teraz.My czekamy także do wizyty u ortopedy a idziemy w przyszły wtorek.
forever a wkładała już ją tam tak do przymiarki??:-) Bo dzisiaj przyszła i miałam ochotę ją włożyć żeby sprawdzić jak się małej spodoba.Tylko ,ze ja nie mam do niej instrukcjiNo ale to chyba nie jest jakoś bardzo skomplikowane co??
Wow Larvuniu jestem pod wrażeniem:-)
Ja też kupiłam chustę, jednak do tej pory jedynie ja wyprałam i wymiętoliłam jak mi kazano. Cięgle nie mam czasu by nauczyć się wiązać, a kupiłam dokładnie tą CHUSTY HOPPEDIZ w zachustowani.pl Wroclaw - Chusta tkana Hoppediz 4.6m - DUBLIN w zachustowani.pl Wroclaw - Hoppediz w zachustowani.pl Wroclaw
Mam też pozyczoną od znajomej chustę Bebelulu - Lulu ale zupełnie do mnie nie przemawia.
W związku z tym, że moja córcia w ciągu dnia jest bardzo aktywna i prawie nie sypia, a do teko wiecznie siedziałaby na rękach i potrzebuje dużooooo uwagi to czas najwyższy zacząc wiązać!
ja już też chce chustę i zaczne od razu motać Hanię, jak nie wygram jutro aukcji to chyba nie czekam dłużej i kupie po regularnej cenie-drogo ale cóż, bo ręce mi siadają od noszenia-dobrze że babcie są na miejscu i garną się też do noszenia ufff