reklama

chusty

reklama
trasia dzięki, ja zielona w temacie chustowym zupełnie. Do zakupu skłania mnie nadzieja, że będę mogła w domu coś zrobić, bo z Mają cieżko jest, czasem cały dzień prawie nie śpi i na rękach siedzi, a jak ją odkładam to jest płacz...

forever a wkładała już ją tam tak do przymiarki??:-) Bo dzisiaj przyszła i miałam ochotę ją włożyć żeby sprawdzić jak się małej spodoba.Tylko ,ze ja nie mam do niej instrukcji:zawstydzona/y:No ale to chyba nie jest jakoś bardzo skomplikowane co??

Wow Larvuniu jestem pod wrażeniem:-)
Ja też kupiłam chustę, jednak do tej pory jedynie ja wyprałam i wymiętoliłam jak mi kazano. Cięgle nie mam czasu by nauczyć się wiązać, a kupiłam dokładnie tą CHUSTY HOPPEDIZ w zachustowani.pl Wroclaw - Chusta tkana Hoppediz 4.6m - DUBLIN w zachustowani.pl Wroclaw - Hoppediz w zachustowani.pl Wroclaw
Mam też pozyczoną od znajomej chustę Bebelulu - Lulu ale zupełnie do mnie nie przemawia.
W związku z tym, że moja córcia w ciągu dnia jest bardzo aktywna i prawie nie sypia, a do teko wiecznie siedziałaby na rękach i potrzebuje dużooooo uwagi to czas najwyższy zacząc wiązać!

reklama
ja już też chce chustę i zaczne od razu motać Hanię, jak nie wygram jutro aukcji to chyba nie czekam dłużej i kupie po regularnej cenie-drogo ale cóż, bo ręce mi siadają od noszenia-dobrze że babcie są na miejscu i garną się też do noszenia ufff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry