reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalę się

reklama
Gemelo cudownie :):)

Ogromne, serdeczne gratulacje od e-ciotki ;-)
i za opowieści dziękujemy :)
Z tego co zrozumiałam - nie było lekko, ale cudownie, ze teraz już to opisujesz w tak pogodny sposób. DUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO siły i zdrówka!!! :tak::tak::tak:

Gemelo - no dwa cudy świata!!! Gratuluję, są prześliczni. Mi świeczki w oczach stoją, a mój M. miał taki uśmiech jak ich zobaczył :-) TAKKKI. Super, że wszystko dobrze, dużo zdrówka życzę!!!

Ojej, nie było mnie od tygodnia i takie cudne wieści :-D
Gemelo serdeczne gratulacje !!! Chłopcy cudni :tak:napatrzeć się nie mogę.

Jejciu, jakie słodkie chłopaki!!! :-):-) Gemelo ja wiedziałam że oni będą cudni, po prostu wiedziałam (pamiętając o urodzie Twej pierworodnej)... :-):-)

Normalnie laleczki :-):-) Super że możecie się już swoimi synusiami cieszyć jeszcze raz gratulacje!

No dziewczynki teraz czekamy na następną porcję zdjęć kolejnych bobasków ;-)

reklama
Do góry