reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Ja ostatnio dostałam od mojej koleżanki kurteczkę jesienną firmy Reimy z której wyrosła jej córka. Mała chodzi już w niej 2 rok a kurtka wciąż wygląda jak nowa. Słyszałyście coś o tej firmie???

reklama
dobry pomysł z tym rozkiem ale tylko z miękkim bo jak ktoś ma usztywniony to chyba nic z tego, ja mam miękki więc muszę obadac jak to będzie wyglądało bo akurat przyszedł mi wózek z fotelikiem baze pod fotelik odrazu wyeksmitowałam do auta co by mi nie plątała sie pod nogami.Jestem zadowolona z zakupu dalismy tylko 700 złoty za wózek+wyjmowana gondola,fotelik z bazą i śpiworek niby było uzywane a wygląda jak nowy nawet kółka nie są zdarte

A to zwykłą maszynę do szycia?

Kurcze....Macie głowy na karku :D

Gdybym miała głowę na karku to nie kupowałabym tego tylko dała mamie do zrobienia. To jest zwykły rożek i szpary na pas są przecięte nożyczkami i wykończone jak dziurka na guzik. Nawet ten wkład co siedzi w środku jest widoczny w tej dziurce. Jedyny plus tego rożka to kapturek.

Humor mam dziś wybitnie do dupy więc kupiłam sobie na pocieszenie zestaw do pokoiku
Zobacz załącznik 390316

i buteleczki

ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT Butelki SKLEP GWAR. (1813234398) - Aukcje internetowe Allegro

udane zakupy zawsze poprawiaja humorek :)

ja też już ostatki do kupienia skusiłam się na rożek z otworami na pasy :) allegrowicz powinien dać mamom z forum zniżkę za polecanie.

BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro

kolor wybieral mąz -> o dziwo wybrał nie niebieską rzecz i nie w żyrafy - krateczka pomarańczowa

i pościel tym razem bez żyraf sie nie obyło :)

2el pościel dziecięca poszewki 135x100 SUPER CENA (1799432540) - Aukcje internetowe Allegro

fajnie zakupy :)

Gdybym miała głowę na karku to nie kupowałabym tego tylko dała mamie do zrobienia. To jest zwykły rożek i szpary na pas są przecięte nożyczkami i wykończone jak dziurka na guzik. Nawet ten wkład co siedzi w środku jest widoczny w tej dziurce. Jedyny plus tego rożka to kapturek.

kapturek ważna sprawa bo nasze dzieciątka już w zimne dni będą rodzone a mój w foteliku bedzie w wiekszości pomykał

a to nasza ''fura'' zdjęcia niestety nie oddaja jego wyglądu.
Teraz tylko go rozkręcic i przeprac po swojemu

Załączniki

• P1010854.jpg
    P1010854.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 85
  • P1010856.jpg
    P1010856.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 85
  • P1010858.jpg
    P1010858.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 84
  • P1010855.jpg