Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wzięłam tylko jedną tą tabletkę w życiu. I więcej napewno nie zamierzam...Tak na marginesie....im więcej takich tabletek bierzesz tym większe prawdopodobieństwo, ze mogą się rozregulowac cykle. Moja jedna znajoma do dzisiaj próbuje się ustabilizować po przyjmowaniu takich tabletek...
Muszę skomentować Twój post bo aż się we mnie zagotowało. Tabletka dzień po nie jest tabletką wczesnoporonną!! Ma ona za zadanie przesunąć ewentualną owulacje, spowodować zmiany w endometrium i nie doprowadzić do zagnieżdżenia.
Dziękuję za wyjaśnienie. Najwidoczniej byłam w błędzie. Już zmieniam mój post i błądNa szczęście ktoś to w końcu powiedział !!! Bo i mnie krew zalała ,tabletka PO ma za zadanie nie dopuścić do zapłodnienia i ma bardzo dużą skuteczność,jeśli jednak mimo wszystko dojdzie do zapłodnienia to podtrzymuje ciążę ! A nie usuwa jej ,dziewczyny poczytajcie zanim napiszecie takie bzdury
Jejku to mega bardzo ci współczuję. Ehh aż serce się kroi..ja miałam 35,29 mlU/ml bardzo wczesna ciąża, testy też wychodziły pozytywne tego samego dnia gin i okazało się,że będę mamą. Niestety moje szczęście trwało do sierpnia ehh płakać się chce(
Wiem domyślam się że byl u Ciebie tak samo stres... tylko sie boję faktycznie juz teraz że jest za małe to hcg i że ta tabletka coś zrobiła ...Dasz radę, czekam na Twoją historię. Tylko niczym się nie stresuj- wiem jak sama się stresowałam wszystkim a później już było za późno
No powtórzę. Kurder to lekarze powinni wtedy bardziej pomagać a nie taki tekst i dziękuję. Poracha chyba też pomyślę jak się okaże że ciąża prywatnie.potwierdź betę za 48h i do dobrego gina, który doradzi. Ja akurat chodzę prywatnie więc opieka 24h, ale wiem jacy są lekarze a tutaj warto wiedzieć więcej niz standardowe "tak ciąża, dziękuję do widzenia"
A gin potwierdzi ciążę jak jest talie male hcg?No powtórzę. Kurder to lekarze powinni wtedy bardziej pomagać a nie taki tekst i dziękuję. Poracha chyba też pomyślę jak się okaże że ciąża prywatnie.
NieA gin potwierdzi ciążę jak jest talie male hcg?