Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Suzou kochana uspokoj sie!!! strasznie sie nakręcasz!!! przestań czytać wsio jak leci w necie bo sie wykonczysz na nerwice a nie na serce!!!Dziewczyny- znowu dopadł mnie strszny dół!Od poniedizłaku w zasadzie co chwila płaczę i się boję- z porodem juz zgupiałam kompletnie nie wiem co będzie dla mnie lepsze czy sn czy cesarka- jakie jedno i drugie neisie ze soba konsekwencje. O ile ejstem je sobie w stanie wyobraźić przy sn- ze serce przeciazone- kazde napięcie itd to przy cesarce przy znieczulenu miejscowym co mi moze grozić- skrzep pooperacyjny? i co ja wtedy bardziej nim zagrożona jestem przy aytmii niż kobieta bez arytmii czy co?
Boję się i jeszcze dopadło mnie przeziębienie- mam starszny katar przede wsyztskim co dodatkowo mnie meczy. Nie dość że dzidiza naciska na przponę to jeszcze ten zatkany nos...........
wiem ze łatwo mi mowić - a sama robiłam to samo!!! i dlatego wiem ze to do niczego nie prowadzi! 
co do obciążania serca roznego typu znieczuleniami to wiem po sobie ze nawet po dentyscie (zawsze biorę znieczulenie) mam szarpania i płatek mi leci!No wąłśnie cesarka obciąza serce a poród to nie- j amusze dokąłdnie pozanć za i przeciw jedemu i drugiemu po do tej pory znam okręslenie tylko takie jak ty- cesarka dodakowo obciąz serce- ale serca organicznie mam zdrowe- nie rozumiem.
Emilko, rozumiem, ze mialaś arytmię przed ciążą? Czy tachykardia okołokomorowa to częstokurcz komorowy?
a od mamy wiem ze po narkozie to juz w ogole masakra!!!!!!! a to jej wybudzic nie mogli (mama jest po ablacji) długo dochodzila do siebie!
mi sie wydaje ze zawsze warto jednak sprobować sn zawsze mogą jeszcze CC zrobic!!
szok niedlugo to po schodach ruchomych jeździć nie bede mogla!