Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Te cypisia a ty naprawde odcinasz kotą ogony?????????;-);-);-);-);-);-)

Na razie nie, ale może ja się nie będę wypowiadać, bo my takie świeżynki ośmiomiesięczne jesteśmy
Hehe mi welon spadł jeszcze pod kościołem, i druhna musiała za min lecieć bo taki wiatr byłDziewczyny ja powinnam się rozwieść w pierwszym roku małżeństwa bo spadł mi dwa razy welon przed godziną 24 na weselu. A tak się składa że 17.04 mamy 10 rocznicę ślubu!:-)

(iiii ale kurcze w sumie mój dziadek był rudawy i prababcia podobno też więc trochę mnie to martwi
)A co do ciążowych przesądów to wczoraj pomalowałam włosy i śmiałam się z moją mamą że Filip będzie rudy blady i zezowaty(iiii ale kurcze w sumie mój dziadek był rudawy i prababcia podobno też więc trochę mnie to martwi
)

), więc łudzę się, że jakieś tam szanse są na ognistowłose dzieciaczki...
Powiem ci że szanse masz baardzo duże. Mówisz że się z twojego meża śmieją, mój brat i wujek mają czarne włosy i rude brody. To dopiero dziwnie wygląda. :-)I co się martwisz - rude jest piękne
A propos rudego, to ja już wcześniej pisałam, że chciałabym, żeby moje dzieci miały rude włoski. I tylko się zastanawiam, jaka jest na to szansa: ja jestem szatynką, a mój M. blondynem z rudą brodą (wszyscy się z biedaczka śmieją, że ją sobie farbuje), więc łudzę się, że jakieś tam szanse są na ognistowłose dzieciaczki...