reklama

Ciaza - archiwum

A ja farbowałam na początku i teraz całkiem niedawno, tak aby nie straszyć w pracy:tak: bo niestety ja też z tych wczesnie siwiejacych i nie mogłam już patrzeć na siebie w lustrze, a samopoczucie mamusi też ważne:tak:

reklama
Kalina a nie lepiej przeniesc to na zdrowie albo zalozyc ogolny pt. przygotowania do porodu ? i tam mozemy dyskutowac o skurczach i innych ewentualnie pozniej przemienic go na wiesci z porodówek ...

Nie jestem fanką powielania wątków, ale wydaje mi się, że tak będzie mniej się myliło - jednak te porody ciut się różnią od siebie, troszkę inaczej wyglądają przygotowania i rekonwalescencja, gdzie indziej boli, więc nieco różnią się poporodowe problemy...

Agatko, i tak nam tak niewiele zostało, że chyba damy radę z dodatkowym wątkiem :-D

Agatko, ja bym zostawila ten watek...:tak::tak::tak:jest kilka dziewczyn ktore maja juz prawie pewne cesarki, a jeszcze pewnie kilka dojdzie......a potem po wszystkim (jak juz wszystkie dzieciateczka beda na swiecie) to polaczymy go ze zdrowiem zeby nam miejsca nie zabieral, ok??

to ja do Ciebie Kalina dołączę, zawsze w kupie raźniej ;-):-)
cc wyznaczone na 25.05 i tylko mam nadzieję, że wytrzymam do tego czasu a przynajmniej do powrotu męża a potem niech się dzieje co chce... :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry