reklama

Ciąża bliźniacza

dzisiaj w nocy stwierdzilismy ze moze Zosia i Julka :) wiem ze Zosie sa charakterne ale to imie tak mi sie podoba ze juz moj Maciek mial byc Zosia ;) damy rade i okielznamy zlosnice jakby co :) wczoraj wlasnie zrobilismy przemeblowanie w sypialni i teraz zmieszcza sie 2 lozeczka i jeszcze jakies male komodki dla dziewczyn, niestety na razie brak wolnego pokoju zeby im zrobic, ale z czasem meza (ktory zajmuje pokoj bo pracuje z domu czasami) wyeksmituje do moich rodzicow (mieszkaja 1,5 km od nas) ale na razie wole go miec pod reka niz wolny pokoj ;)
a jak tam u was?? moj Maciek sie dzisiaj z muchami w nosie obudzil i jest mega marudny dzisiaj... ahhh

reklama
mamaMaćka gratuluje dwóch dziewczynek:)

U mnie pogoda do du.., miałam wyjść na mały spacerek bo nie padało to na złość właśnie teraz zaczęło padać więc ze spacerku nici i trzeba pozostać w domku:(

A dziś do lekarza, wow jak te 3 tygodnie (od wizyty do wizyty) coraz szybciej mi lecą:)

brzusio 005.jpg

A mój brzuszek wczoraj wyglądał tak:)

Mój lekarz ostatnio też powiedział, ze jest już duży, jednak rodzina i znajomi mówią jaki malutki, gdzie Ty masz dwójkę dzieci:)
Jednak prawdę mówiąc jest co nosić:)
mamaMaćka to pokaż swój brzuszek:)

Dziewczyny a czy któraś z Was brała lub bierze sterydy, nie chodzi mi o zastrzyki na płucka tylko inne. Ja biorę encorton i pomimo uspokojeń lekarza niejednokrotnie myślę czy one w żaden sposób nie wpłyną na moje dzieciaczki??

zdjecie pokaze jak maz wroci z pracy i mi je zrobi :)
a co do sterydow to ja wlasnie czekam na wizyte u alergologa bo mam astme i powoli wapno przestaje dzialac i zaczynam sie dusic :( tez sie troche boje jak to bedzie wplywac na dziewczyny...

hejka mamuśki....a ja już po badaniach krwi...wszytsko oki....morfologia minimalnie spadła...ale jest jeszcze oki....białko i crp mam takie jak 3 tygodnie temu a magnez w normie....mocz idealny...więc jestem zadowolona:)

reniag brzusio super:) wiesz już co będziesz miała?? encorton bierzesz na alergię?? Lekarz na pewno dostosował dawkę do twojego stanu....więc spokojnie....to jest preparat kortyzonowy...więc podobnie jak sterydy na płucka..a one nie są szkodliwe wręcz przeciwnie....no ale oczywiście lekarzem nie jestem:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry