reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
reniag przepiękny brzusio taki w sam raz zgrabniutki!Co do encortonu to ja biore po 5 mg, dostałam po ivf zeby nie odrzuciło zarodka, ale mam schodzic z dawki powoli.Z tego co wiem dużo kobiet w ciąży go bierze nawet do końca i jest ok :-).
mamaMacka Zosia i Julka dla mnie super!Ja już mam wybrane imiona od paru lat na każdą ewentualność :laugh2:.
#rabbit# ciesze sie, ze morfologia ok wyszła.Co do wizyt to widze, ze norma co trzy tygodnie jest..czyli ja jednak jakas nadgorliwa jestem :zawstydzona/y:.Na moje szczęscie okazało sie, ze moja pani dr jedzie na urlop i tak musi isc w tą sobotę :cool2:.
Kochane macie jakis sposób na ból głowy??Juz tydzien mnie boli dzien w dzien..

ewaw na bol glowy to kawa z cytryna :) tylko mleka nie dodawaj bo sie zwazy, mi tez pomaga cola, pewnie ze wzgledu na kofeine... a jak juz jest bardzo zle to mi maz kark masuje i to tez pomaga

a ja dzisiaj przy desce do prasowania, juz mam dosc.. chyba czas sie polozyc na troche bo cosik brzuchol czuje... aaaa juz bym chciala chociaz 30tc ;)

mamaMaćka widzę że już imionka wybrane....Ja też będę mieć Julcie...bardzo mi się podoba....:) Zosia też...lubię takie starsze imiona....Zofia i Julia pięknie...:)

ewaw1 wiesz co ja nie miałam bóli głowy w ciąży także nic ci nie pomogę...wiem że moja siostra brała paracetamol....ale wiesz codziennie też nie można....musisz poszukać w necie może są jakieś fajne rozwiązania dla kobiet w ciąży:)

ja już nie mogę doczekać się wizyty...a potem znowu 3 tygodnie czekania...tyle dobrze ze mój gin ma usg i za każdym razem mam robione:)

hej Rabbit, ja dzis by;lam zajeta bardzo , imieninki tesciowej no i skonczylam prac i prasowac ubranka... razem 165 sztuk + skarpetki,czapki, rajstopki itp... ugh mam dosc...
271195_2132443504963_1062270100_2511686_4142654_n.jpg

Dalas czadu Milena.Hmmm ja w ciazy tez dawalam czadu z prasowaniem a teraz...masakra..

Co do imion tez lubie tradycyjne, no i chcialam tez latwe i uniwersalne bo skoro mieszkam tu na stale nie chce zeby ktos mial problem z wymawianiem imion:-) Wiec mam Zoske i Hanke.A scislej mowiac maja podwojne bo Zofia Alexandra i Hanna Maria.A tu na Zosie mowia Sofija a Hanie wiadomo Hannah) no i moj pierworodny Max.

reklama
ojjj ja tez mam prasowania mase...a to dopiero nasze... nie mowie o dziewczynkach... ale za to sie zabiore dopiero na poczatku wrzesnia chyba...
kurcze mam dylemat bo macka rodzilam latem i po nim mam mase bodasow a teraz rodze w listopadze i w zasadze nie mam nic :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry