reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
;-)

Milena powiedz mi jaki kolor dodatków pasuje do pomarańczowych i brzoskwiniowych ścian?? dalej nie mogę się zdecydować na kolor pokoju....może zrobię fotkę pokoju i zobaczysz jak on wygląda i co moża wymyśleć....ty masz taki śliczny pokoik dla małych....

mozesz wkleic zdjecia pokoju, a zwlaszcza tej sciany gdfzie masz okno ;)

mowilas ,ze ten pokoik jest dlugi i dosyc waski , ladnie by wygladala biel z blekitem...
np :
4098240183_ac4e946cb2.jpg

albo zielone jabluszko z biela
Lovely-baby-nursery-furniture-by-Cambrass-2-554x411.jpg

później wkleje fotę bo zaraz muszę się zbierać do lekarza...a w pokoju burdelotti:) pokój jest wązki długi wysoki i ciemny....fajne to połoczenie pomarańczy bieli i zieleni....

Milenka - niezłe tańce:) jakie wygimnastikowane te bobasy:) zastanawiam się jak to jest bo wiekszosc dzieci lubi tanczyc do muzyki Beyoncé:) znajomych mała (1,5) tańczy tylko jak w mtv leci własnie Beyoncé:)

pokoje wszystkie fantastyczne az miło oglada sie foty:)

ja niestety jestem dzis jakas połamana:( czuje całe plecy i miejsca nie moge sobie znalesc, a pogoda sprawia ze mogłabym spac i tylko spac....

rabbit powodzenia na wizycie ;) 3mam kciuki!
karola wierze Ci juz jestes na koncowce to zapewne Ci ciezko , ale jeszcze troszke ;-)
no masz racje z ta muzyka, pewnie bo taka skoczna jest ;p

Milena gratuluję prasowania ja nie mogę nawet zacząć tak mi się nie chce.
A dzisiejsza pogoda chyba mnie dobije a do tego moja arytmia z dnia na dzień okazuje się coraz gorsza, na razie dostałam magnez ale kardiolog niestety dopiero w poniedziałek. Niby pakiet medyczny wykupiony ale na kardiologa w Warszawie trzeba niestety czekać:( miałam w poniedziałek usg u kardiologa ale niestety taki chętny pomocy że powiedział jedynie proszę iść na wizytę do kardiologa, a przepraszam kto robił usg??? po prostu porażka:(
Wczoraj byłam u gina i na szczęście wszystko ok, chłopców widziałam :-),
niestety miara dopiero za 4 tygodnie bo lekarz idzie na urlop, z jednej strony lepiej teraz niż na koniec ciąży:)
Ale jestem dobrej myśli i 4 tygodnie szybko zlecą.:-)

A filmiki bombowe:)

A jak Wam minął dzionek??

Ostatnia edycja:
reklama
hejka ja już po wizycie....dzieciaki ważą: 980 i 960g...tak że spoko....jedno jest położone główkowo a jedno pośladkowo...ale gin mówi że może się wszytsko jeszcze zmienić....najgorsze jest to że skróciła mi się szyjka i ma 28mm:( i mam wizytę za 11 dni...kontrolną...jak się pogłębi to idę do szpitala...bllleeee....mam cały czas leżeć....i się nie ruszać...

dziewczyny jaką miałyście szyjkę w 27 tygodniu??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry