• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Nareszcie mam już wózek, wybór był ciężki ale zobaczymy czy dobry, nasze chłopaki będą jeździć pomarańczowym x-landerem x-twin:) juppi :tak: kupiliśmy na allegro z całym wyposażeniem jest po prostu super:)
Nawet mój M powiedział że teraz to będzie chodził na spacery hihihih bo do tych jeden za drugim nie był wcale przekonany:)

Teraz czekam na łóżeczka i miejsce dla smyków będzie gotowe, niestety w naszej sypialni, ale na własny pokój niestety bedą musieli poczekać:( jak wybudujemy domek:( a to pewnie potrwa ze 3-4 lata:) :-p

Ostatnia edycja:
rabbit wow super waga dzieciaczkow! gratuluje!
ja nawet nie wiem jaka ja mam szyjke ... ;/ nikt mnie tu nie bada ;/
wiem ze 4 tyg temu byla ok 5cm, ale teraz trudno mi powiedziec .
lez duzo kochana i sie nie przemeczaj napewno bedzie dobrze . sciskam:-)

reklama
Milena pytalas o Maxa.Ja sie bardzo balam bo Max to takie wyczekiwane dziecko i rozpieszczane i kochane do granic mozliwosci.Balam sie ze jego swiat sie wywroci do gory nogami.Ze bedzie zly,zazdrosny i Zlosliwy.Jeszcze w dodatku noe mial urodzin bo w ten dzien przyszly na swiat jego siostry i nikt nie mial dla niego czasu..A tu mila niespodzianka:-)
Max od pierwszego dnia jest cudowny.Nigdy nie byl zazdrosny i jest taki wyrozumialy jak mowimy ze ma byc cichutko albo zeby pidal pieluszke itp.Bardzo mi duzo pomaga jak jestesmy sami.Nawet karmic:-) To wspanialy, madry chlopczyk.Oczywiscie trzeba w to wlozyc bardzo duzo pracy, dawac jak najwiecej sygnalow ze jest potrzebny itp Ale warto, bo jak obserwuje jak kocha dziewczyny to sie wzruszam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry