• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny ja już dawno wyspana....odpukać dzisiaj w nocy nie bolało mnie biodro...:) leżę i szukam dodatków do pokoiku..jakiejś inspiracji:)

gastone-super że Twój syn tak zaakceptował siostrzyczki i tak Ci pomaga.....

reklama
hej dziewczyny, my tez juz na nogach, wlasnie wygnalam moich chlopakow do dziadkow a sama zamierzam troche poodpoczywac i sobie filmiki poogladac :)
dziewczyny kopia od rana ze az milo :)

Ja też już nie śpię ale jestem padnięta:( niestety gdy za oknem pochmurno i deszczowo a do tego spada ciśnienie to mój kręgosłupek odmawia posłuszeństwa:( i trudno też odpowiednią pozycję znaleźć:(

Dziewczyny dobrze że u Was lepiej:)
Miłego dzionku:-)

Witam mamusie! Ja po dzisiejszym usg juz i jest jedna dziewucha, drugi twix nie chciał sie ujawnić, ale i tak mega zadowolona jestem :-). Co prawda Tośka strasznie mało wód ma i taka bardzo ścisnięta jest :dry:..są jakies magiczne sposoby na zwiększenie ilości wód??No i dzis powiemy rodzinie wreszcie i znajomym ze w stanie błogosławionym jestem, chociaz mój M najchętniej nie mówiłby do końca nikomu :-D.

Dzięki kochane :-) zaczne pic wode hektolitrami!!No nie moge sie doczekać reakcji rodzinki, najlepsze, ze babcia mojego M ma trójke wnuków i wszystkie w tym roku urodzą prawnuki..ale i tak my przebijemy wszystkich!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry