• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Dzięki Milena....musimy się trzymać do 1 września i kopka...a ja właśnie dostałam ok 20 body i 10 pajacyków z 15 kaftaników i innej bielizny po córci mojej koleżanki...suuuper bo tego mi brakowało...

reklama
no i extra ;) dobra kolezanka :-) juz jedno na liscie mniej. wiesz juz praktycznie kazdy tydzien od 34-35 tyg jest praktycznie bezpieczny wiec byle by wytrzymac do tego czasu ;)

to ja już chce 35 tydzień....do tej pory leże i się nie ruszam....

Milena a tez tak masz że wieczorem już tak ci wszystko ciśnie na dół...i masz ciągnięcia że ciężko ci się wyptostować?? teraz jeszczę czuję jakie kłucia tam na dole...wrrrrr a kurczę cały czas leże....

mam klocia tam na dole, ciagniecia, twardnienia plus skurcze BH, nie wazne czy chodze czy leze czy stoje...;( nie wiem czy tak ma byc, ale mam gleboka nadzieje... nastepna wizyte mam dopiero 14-stego wiec troche sie niecierpliwie. a Ty masz bezwgledny zakaz chodzenia, tak,ze tylko do toalety czy masz po prostu sie oszczedzac??

w sumie to mi lekarz powiedział że mam leżeć 4 godziny dopołudnia i 4 popołudniu no i noc....ale wolę leżeć ile się da....bo nie czuję się najlepiej...i boję się....po 11 lipca bo wtedy się okaże czy się skraca czy nie...mówił mi lekarz ze jak brzuch będzie twardnieć to mam do niego dzwonić...więc wolę leżeć....powiem ci Milena że trochę się jeszcze namęczymy....ale co się nie robi dla naszych rybek...:)

uciekam spać....dobranoc i do jutra....

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, i jak tam noc wam minela?? u mnie zaczelo sie cierpniecie nog :( wiec powoli nocki sa nie przespane :(
mezulek dzisiaj w wawie a my z malym sami na placu boju... niestety pogoda nadal deszczowa wiec nawet na spacer nie mozna isc... ahhhh
teraz byle do 15.07 do usg polowkowego :)

hejka mamuśki....u mnie wieczory są najgorsze...w nocy jest spokojnie....także mam przespaną nockę ale 5 razy wstawałam siiiii....a rano dobrze się czuję....także najgorsze wieczory wtedy nasilają się ciągnięcia...kłucia...twardnienia....bleeeeee.....

mamaMaćka pogoda jest okropna...szaro buro i ponuro nic się nie chce...dobrze że net mam i kablówkę:) gorzej z Twoim dzieciakiem pewnie się nudzi w domku.....

reklama
#rabbit# przypomnialam sobie ze na odciazenie szyjki polecaja lezenie na poduszce pod pupa, tak aby miednica była troche wyzej wtedy worki z dzieciakami az tak bardzo nie napieraja na szyjke i nawet mozna troszke ja wydłuzyc w taki sposób, ja lezałam tak troszke ale kregosłup nie pozwolił na wiecej:(

co do pogody to mała tragedia:( u nas leje cały czas i to od soboty rana:( sama juz nie wiem co gorsze upały czy takie ulewy - chyba upały bo co jak co w takie ulewne i szare dni dobrze sie spi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry