• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny, u nas tez szaro i ponuro, co prqwda duszno bo 24 stopnie ale da sie wytrzymac ;)dzis bedzie dlugi dzien bo mezus do 23 w pracy ;/ no ale damy rade. jeszcze mam troche prania do zrobienia, reczniki, posciel itp al eto chyba zostawie sobie na przyszly tydzien... -lenia mam ;p

reklama
ojjjj ja wlasnie walcze z praniem ale dla moich chlopakow tym razem :) w pt jada sami na tydzien nad morze i musze ich spakowac...

powiedzcie mi kochanie... czy bardzo zla matka jestem cieszac sie ze przez tydzien bede sama i w koncu sie wyspie i wypoczne...?? oczywiscie serce mi sie sciska i caluje i tule macka juz na zapas bo juz tesknie... ale czesc mnie baaaaardzo sie cieszy ze jada... ja sie wyprowadze do moich rodzicow...a tam ogrodek.. tato ugotuje, mama w karty pogra... ahhh

nie jesteś złą matką....poprostu potrzebujesz chwili dla siebie...aa w podświadomości wiesz że chłopaki nad morzem będą się suuper bawić...także będziecie wszyscy zadowoleni i wypoczęci...:)

aaa Ty Milena nie szalej tak z tymi porządkami...odpoczywaj....ja dzisiaj jedyne co zrobie to obiad:P

no wlasnie, podaruje sobie pranie... ja mam mame przy sobie wiec obiadek ona zrobi :-)
mamaMacka widzisz ja znow mam na odwrot, tesciowie chcieli zabrac Julke na kilka dni nad morze, a ja sie nie zgodzilam bo nie moge sobie wyobrazic dnia bez niej :-( mam nadzieje,ze szybko mi to przejdzie bo malutka bedzie musiala isc do przedszkola... a ja bede wariowac :-D musze sie odciac wkoncu ... ale trudno mi to przychodzi :zawstydzona/y:

rabbit moze popros mezusia zeby kupil troche mrozonych gotowych dan? tak zebys mogla tylko wrzucic w piekarnik i juz... chociaz na ten tydzien zeby za duzo nie stac ;)

reklama
ja dzisiaj wyjątkowo gotuję....tak to moja babcia dla całej rodzinki pichci...uwielbia to więc nikt nie płacze:) a jeżeli chodzi o pas to właśnie moja siostra po cesarce miała zalecenie noszenia żeby szwy się nie rozchodziły.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry