• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

kasiek Gratuluję...i witam....imionka już wybrane?? napisz coś o sobie skąd jesteś?? czy masz jakieś uporczywe objawy itp...

Milena łóżeczko mam w podobnym kolorze co szafa...a pościeli jeszcze nie mam....chyba postawię na ten brzoskwiniowy i zielone i pomarańczowe dodatki

Ostatnia edycja:
reklama
No wiec leze juz od 8tc, tylko badania, wizyty i łazienka od czasu do czasu przejde sie do kuchni, juz mnie wszystkie kosci bolą. Jestem na fenoterolu od 24tc troche na własna prosbe bo lekarka jeszcze nie widziałam potrzeby ale ze ja jestem panikara to lepsze to niz stres. Biore tez zastrzyki z heparyny bo mam wysokie d-dimery i fibrynogen, no i po zatym to tak jak wiekszosc witaminki i zelazo. Narazie szyjka ok, ostatnio lekarka byla w szoku bo wyszla jej 45mm gdzie 2 tygodnie wczesniej była juz 37mm, ale mowi ze to kwestia ułozenia szyjki podczas badania. Małe rozwijaja sie prawidłowo w26tc miały po 884g i 931g.Cały czas mam jakies bóle, kłucia i ciagniecia i panikuje ze to pewnie szyjka albo co innego:wściekła/y:i tak mi mija dzien za dniem. No to chyba tyle.

kasiek to podobnie jak ja...8tc plamienie i leżenie...a teraz skracanie szyjki i znowu leżenie....fenoterol też biorę...

my tu stękamy i narzekamy...jak stare babcię....ehhehe i się w tym wszystkim bardzo wspieramy

Ostatnia edycja:
kasiek Gratuluję...i witam....imionka już wybrane?? napisz coś o sobie skąd jesteś?? czy masz jakieś uporczywe objawy itp...

Milena łóżeczko mam w podobnym kolorze co szafa...a pościeli jeszcze nie mam....chyba postawię na ten brzoskwiniowy i zielone i pomarańczowe dodatki

no wszystko wyjdzie w praniu ;) ja bym postawila raczej na jasne odcienie tych kolorow niz ciemne ale oczywiscie to Twoj wybor... kochana ja kolory dobieralam stad Dulux Polska - Kolory

no to super to biadolic w grupie zawsze razniej;-). Mam do was pytanko jak czesto teraz chodzicie na wizyty? Ja chodziłam cały czas co 2 tygodnie i nie wiem czy teraz pod nieobecnosc mojej dr. nie wybierac sie co tydzien?

reklama
mnie to odpowiada, jakby byla jednoowodniowa to bym miala czesciej, ale tak nie ma potrzeby ;) dodatkowo nikt tu ginekologicznie nie bada... tylko raz mialam badana szyjke jak trafilam do szpitala ze skurczami i to wszystko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry