reklama

Ciąża bliźniacza

mamaMacka, moze powolutku zacznij zbierac sobie?? my przez cala ciaze kupowalismy tyg po 3 rzeczy, nie wazne jak male czy np skarpetki, czapke i gabki do kapieli :-D dzieki teu teraz mamy juz wszystko oprocz materacykow do lozeczka. dla nas np byloby ciezko kupic wszystko od razu ... tylko taka mala sugestia:-)

reklama
nooo ja tez tak robie choc jest troche ciezko bo nie ta pora roku jest :) bylam na wyprzedazach w mothercare i h&m i juz cos tam kupilam ale najbardziej czekam na rzeczy jesienno-zimowe, powoli juz tez kupuje akcesoria typu butelki, smoczki, lozeczka, foteliki sam i wozek juz mam wybrane :)

haha , wiesz to roznie, czasem nie potrafie rozroznic ktore to kopie, ale juz nie dlugo bedzie tak,ze nie beda juz zmieniac pozycji , bo beda duze, to moze wtedy bedzie latwiej ;D

Milenka, powiedz tylko czy te 165 szt to w różnych rozmiarach czy raczej całosć na 56?:)
muszę zrobić fotę mojej szafy z ubrankami dla dzieci:)
oczywiscie ostatnio też kupiłam body bo są przeceny i czeka mnie kolejne pranie i prasowanie:( ale nie mogłam się powtrzymać:) tym razem rozmiarek na 6miesięcy

co do kopanka to ja się często zastanawiam które, bo 4 stópki mam nad pępkiem w 1 miesjcu:)

hejka mamuśki...:) mnie pół nocy męczyła rwa kulszowa...ale i tak się wyspałam bo mężuś ma dzisiaj wolne....ahhh jak ja lubię takie tulasowe dni:) i bardzo się cieszę z dzisiejszej wizyty u gina:) ja w sumie muszę kupić rożki, moją wyprawkę do szpitala, kosmetyki i wózek...ii jeszcze parę pierdół:)

Milenka, powiedz tylko czy te 165 szt to w różnych rozmiarach czy raczej całosć na 56?:)
muszę zrobić fotę mojej szafy z ubrankami dla dzieci:)
oczywiscie ostatnio też kupiłam body bo są przeceny i czeka mnie kolejne pranie i prasowanie:( ale nie mogłam się powtrzymać:) tym razem rozmiarek na 6miesięcy

co do kopanka to ja się często zastanawiam które, bo 4 stópki mam nad pępkiem w 1 miesjcu:)
karolka, ja mam kilka sztuk na 50 cm-jakies 10, na 0-3 mies ok 50-wliczajac wszytko spodnie bluzeczki i pizamy i body, a reszta jest na 3-6 i 6-9 ;)

rabbit ale masz dobrze ;) moj mezus jutro ma wolne-chyba ;-) wiec my jutro poleniu****emy :-D

lol jestem ciekawa czemu serwis wygwiazdkowal takie piekne slowo jak leniu****e!!!

Ostatnia edycja:
reklama
;-)

Milena powiedz mi jaki kolor dodatków pasuje do pomarańczowych i brzoskwiniowych ścian?? dalej nie mogę się zdecydować na kolor pokoju....może zrobię fotkę pokoju i zobaczysz jak on wygląda i co moża wymyśleć....ty masz taki śliczny pokoik dla małych....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry