reklama

Ciąża bliźniacza

Kerola ŚLICZNE CHŁOPAKI...GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milena- karola2112 dobrze piszę....twój magnez jest oki....zwiększ magnez do 4 razy dziennie....:) presję to ja też czuję aa biorę różne leki...także nie martw się....

moja wizyta dopiero w piątek...a potem do kina z mężulkiem także dam znać wieczorkiem...

wiecie co mi się wczoraj przydarzyło....z nosa krew mi poleciała....i wołam mężulka a on jak to zobaczył to zbladł jak ściana hehehe i się tak wystraszył że nie wiedział co ma robić....ja musiałam go uspakajać...ahh ci faceci....cwaniaczą tylko przed kumplami....a tak to takie sierotki....

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :)

Rzadko piszę ,ale staram się chociaż trochę podczytywać :)
Chciałam zapytać jak to u Was jest z twardnieniem brzuszka ? Od kiedy macie i jak często ? Do tej pory zdarzało mi się rzadko przeważnie przy przekręcaniu z boku na bok w łóżku , ale od jakiś 2 dni jakoś częściej . Nie wiem czy to normalne ? Może nie potrzebnie panikuję :-( ale nie chcę niczego przegapić .

Witajcie :)

Rzadko piszę ,ale staram się chociaż trochę podczytywać :)
Chciałam zapytać jak to u Was jest z twardnieniem brzuszka ? Od kiedy macie i jak często ? Do tej pory zdarzało mi się rzadko przeważnie przy przekręcaniu z boku na bok w łóżku , ale od jakiś 2 dni jakoś częściej . Nie wiem czy to normalne ? Może nie potrzebnie panikuję :-( ale nie chcę niczego przegapić .
ja mam regularne twardnienia plus skurcze Braxtona od 15 tyg ciazy ;( nie mile to i nieprzyjemne ale chyba kazda tu tego doswiadczyla. wszystko zalezy czy one wplywaja na TWOJA szyjke czy nie. najlepiej poradz sie swojego gina ;)

hej dziewczyny, wlasnie wrocilam od gina, mamy 2 dziewczynki :) :) :) ale sie mega ciesze :) :) dzieci waza 250 i 280 g, rozwijaja sie super, u mnie tez sie wszystko uspokoilo i nie musze juz brac luteiny :) teraz ide 15.07 na usg polowkowe :)
teraz tylko trzeba wymyslic imie dla 2 dziewczynki :) 1 to Zosia... ale co z druga....
milego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry