reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hey dziewczynki:)
u nas upał:no: trochę masakra bo ciężko się oddycha jak tak duszno i parno:eek:

my dziś, mam nadzieje bedziemy miec sesje zdjęciową:-) chyba ostatni moment, jedziemy do cioci na grilla i ogródek a jej córa utalentowana malarsko, fotograficznie etc zrobi nam sesje:-) już nie mogę się doczekać, mam nadzieję że dam radę, najwyżej większośc zdjęc bede miec w pozycji leżąco/siedzacej:-D:-D:-D

karola79 - czytałam że w 2 trym można stosować makijaz pernamentny chyba w osttanim nr M jak mama pisali

życzę udanej niedzzieli:)
i też o lodach już marzę:-D:-D:-D

czy u Was tez sa takie dni ze malychy sa bardzo spokojne?? jednego dnia kopia ile sie da innego tak od czasu do czasu, chodzi mi o ten okres ciąży kiedy ruchy powinny byc regularne tj po 28tc.
ja mam wlasnie dzis taki dzien i troche zaczynam sie martwic

a mnie dzisjaj, przed chwilą zresztą tak dziwnie zabolał brzuch jakby ktos mi obręcz w srodku zacisną. Nie było to podobne do typowych skurczy B.H
Kiedys pisałyscie cos o stawianiu sie brzucha czy cos takiego, mozecie jeszcze raz to opisac-o co chodzi?

karola79, nie wiem czy mi sie brzuch/macica stawial/a bo mam problemy z rozroznieniem ale na pewno mi brzuch twardnial- jest to nieprzyjemne napiecie brzucha glownie w dolnej czesci ktore powoduje ze brzuch jest twardy "jak kamien", nie powoduje to zadnego bolu,
kilka razy mialam tez takie uczucie jakby macica sie stawiala co sie obiwaialo napieciem/twardnieciem brzucha i wtedy nabioeral ona ksztaltu tak jakby do szpica, ale nie jestem do konca pewna czy to macica szalala czy moze maluchy sie wypinaly

ogolnie to zawsze mam problemy z rozroznieniem

reklama
czesc dziewczyny, co u Was? Jak sie czujecie?
ale zajazd z dwojka ;) karmienie piersia jest trudniejsze niz porod.... Czy ktoras z Was stosowala jakies srodki na zmniejszenie laktacji lub zaprzestanie?
Ok zmykam, Lucas chce jesc ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry