reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hejka dziewczyny...niedawno wróciłam...powiem wam że fajnie tak na ogrodzie posiedzieć...ale jestem zmęczona...i brzusio boli....ja naprawdę tylko nadaję się tylko do leżenia ;/ niestety.... mój mężulek przyjechał znad wody taki zjarany że musiałam go wysmarować i już śpi...hihih....

karola b.fajne te rożki...ale tam nie piszę że z wkładem....czy coś nie doczytałam??

a jak wasze samopoczucie??
Zdaje mi sie, że na górze było napisane razem z informacją z czego zostały wykonane, rany nawet mi nie mów ze zamówiłąm jakis badziew:)))) nie kupuje często na allegro wole tradycyjne sklepy, po których moge poszalec.

Kasiek a Tobie sie szyjka skraca czy cos,ze musisz lezec?? sorry nie pamietam czy o tym mowilas... pozdrawiam. :-)

Wiesz u mnie to juz sama nie wiem bo do 28 tc szyjka była ok.45mm tydzien potem miała 33mm, wiec nie jest jakas drastycznie krótka ale szybko sie skróciła(a powiem ze w tym tygodniu to troche sobie pochodziłam, bo miałam sporo badan). Moja ginka uwaza ze w bliźniaczej leżenie jest jedynym sposobem na dotrwanie do 37tc, nie wiem czy ma racje czy nie ale tak sie boje ze strach powoduje ze leże. Ma doświadczenie w prowadzeniu ciaz mnogich i sama ma bliźniaki wiec chyba wie co mówi. Chodzi jej o to ze lepiej lezec i dociagnąć jak najdalej z dobra szyjka, bo chodzenie a szczególnie siedzenie powoduje duzy ucisk na szyjke i jej skracanie. Zobacze co mi teraz w srode wyjdzie na usg-jaka szyjka i wtedy jak bedzie ok to troszke sie wyluzuje.

dziewczyny a idziecie na specjalne usg po 30 tygodniu?? takie jak w 20 się szło??

ja mam w sumie za każdym razem na wizycie robione usg...ale lekarz wtedy tylko mierzy i sprawdza ułożenie dzieciaków....i sama nie wiem

Milena kupiłam te geterki ze spódniczką :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, ale mialam ciezka koncowke weekendu.... w sobote wieczorem chlopaki wrocily z nad morza a w niedziele szykowalismy urodzinki Macka...
cala niedziele bylismy u moich rodzicow (tam maja duzy ogrod i tam byla impreza), kupilismy malemu duza trampoline, i do tego mielismy wszystkiego jego zabawki wiec dzieciaki uzywaly az milo... ja niestety dzisiaj sie dosc okropnie czuje :(( za duzo chodzenia i pracy :(( pachwiny to bola mnie tak ze az plakac mi sie chce jak wstaje :((
Maciek juz na szczescie z opiekunka a ja ide sie przespac...
do zobaczenia pozniej

Karola79 - ja kupiłam te właśnie rożki co dałaś link tylko z opcją wkładu kokosowego chyba za 23 albo 25 już nie pamiętam - może napisz do nich ze chciałabyś z kokosem i dopłacisz???potwierdzam że są fajne:) już wyprałam i wyprasowałam je i dobrze trzymają, i wydaje mi się że później mogą posłużyć jako kołderki tylko trzebaby odpruc ten rzep

Manila - ja też tak mam że jednego dnia dzieciaki szaleja a drugiego leniwie sie tylko przeciagaja - mysle ze to normalne kazdy moze miec lepszy i gorszy dzień - co prawda jak sa b.leniwe to sie martwie:(

mamaMacka - ja tez dzis czuje sie zjechana:( wczoraj bylismy na grillu który przeciagnał sie z obiadu do póznej kolacji (w domku bylismy o 23 - a takie atrakcje to chyba juz nie dla mnie) i mielismy mała sesje zdjeciowa:) jak tylko będę mieć foty to przesle:)

rabbit i Milenka ciuszki super:) a tych szarych geterków to każdy kolor będzie Ci pasował róż, czerwień, pomarańcz, biel etc:)

reklama
mam fotki:)
nie mogę uwierzyć że jestem taka duuuzzzaaa:szok::szok::szok:
wiecej na fb:-D

oj duży i ciężki.jpga może tak cięcie cesarskie.jpgwyluzowani rodzice.jpgnikt nie widzi.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry