• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hejka dziewczyny...niedawno wróciłam...powiem wam że fajnie tak na ogrodzie posiedzieć...ale jestem zmęczona...i brzusio boli....ja naprawdę tylko nadaję się tylko do leżenia ;/ niestety.... mój mężulek przyjechał znad wody taki zjarany że musiałam go wysmarować i już śpi...hihih....

karola b.fajne te rożki...ale tam nie piszę że z wkładem....czy coś nie doczytałam??

a jak wasze samopoczucie??
Zdaje mi sie, że na górze było napisane razem z informacją z czego zostały wykonane, rany nawet mi nie mów ze zamówiłąm jakis badziew:)))) nie kupuje często na allegro wole tradycyjne sklepy, po których moge poszalec.

Kasiek a Tobie sie szyjka skraca czy cos,ze musisz lezec?? sorry nie pamietam czy o tym mowilas... pozdrawiam. :-)

Wiesz u mnie to juz sama nie wiem bo do 28 tc szyjka była ok.45mm tydzien potem miała 33mm, wiec nie jest jakas drastycznie krótka ale szybko sie skróciła(a powiem ze w tym tygodniu to troche sobie pochodziłam, bo miałam sporo badan). Moja ginka uwaza ze w bliźniaczej leżenie jest jedynym sposobem na dotrwanie do 37tc, nie wiem czy ma racje czy nie ale tak sie boje ze strach powoduje ze leże. Ma doświadczenie w prowadzeniu ciaz mnogich i sama ma bliźniaki wiec chyba wie co mówi. Chodzi jej o to ze lepiej lezec i dociagnąć jak najdalej z dobra szyjka, bo chodzenie a szczególnie siedzenie powoduje duzy ucisk na szyjke i jej skracanie. Zobacze co mi teraz w srode wyjdzie na usg-jaka szyjka i wtedy jak bedzie ok to troszke sie wyluzuje.

dziewczyny a idziecie na specjalne usg po 30 tygodniu?? takie jak w 20 się szło??

ja mam w sumie za każdym razem na wizycie robione usg...ale lekarz wtedy tylko mierzy i sprawdza ułożenie dzieciaków....i sama nie wiem

Milena kupiłam te geterki ze spódniczką :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, ale mialam ciezka koncowke weekendu.... w sobote wieczorem chlopaki wrocily z nad morza a w niedziele szykowalismy urodzinki Macka...
cala niedziele bylismy u moich rodzicow (tam maja duzy ogrod i tam byla impreza), kupilismy malemu duza trampoline, i do tego mielismy wszystkiego jego zabawki wiec dzieciaki uzywaly az milo... ja niestety dzisiaj sie dosc okropnie czuje :(( za duzo chodzenia i pracy :(( pachwiny to bola mnie tak ze az plakac mi sie chce jak wstaje :((
Maciek juz na szczescie z opiekunka a ja ide sie przespac...
do zobaczenia pozniej

Karola79 - ja kupiłam te właśnie rożki co dałaś link tylko z opcją wkładu kokosowego chyba za 23 albo 25 już nie pamiętam - może napisz do nich ze chciałabyś z kokosem i dopłacisz???potwierdzam że są fajne:) już wyprałam i wyprasowałam je i dobrze trzymają, i wydaje mi się że później mogą posłużyć jako kołderki tylko trzebaby odpruc ten rzep

Manila - ja też tak mam że jednego dnia dzieciaki szaleja a drugiego leniwie sie tylko przeciagaja - mysle ze to normalne kazdy moze miec lepszy i gorszy dzień - co prawda jak sa b.leniwe to sie martwie:(

mamaMacka - ja tez dzis czuje sie zjechana:( wczoraj bylismy na grillu który przeciagnał sie z obiadu do póznej kolacji (w domku bylismy o 23 - a takie atrakcje to chyba juz nie dla mnie) i mielismy mała sesje zdjeciowa:) jak tylko będę mieć foty to przesle:)

rabbit i Milenka ciuszki super:) a tych szarych geterków to każdy kolor będzie Ci pasował róż, czerwień, pomarańcz, biel etc:)

reklama
mam fotki:)
nie mogę uwierzyć że jestem taka duuuzzzaaa:szok::szok::szok:
wiecej na fb:-D

oj duży i ciężki.jpga może tak cięcie cesarskie.jpgwyluzowani rodzice.jpgnikt nie widzi.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry