• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
karola, wygladasz super, chyba Ci tylko brzusio urósł bo nigdzie indziej nie widze. chcilabym tak wygladac jestem na koncowce ale juz jestem ok +15 kg...:-)

rabbit ja na kazdej wizycie mam usg, sprawdza wody płodowe, wydajnosc łozyska i obwod glowki czy aby maluchy rosna mniej wiecej rowno

oooo w końcu się ruszyło na naszym forum...coo taka cisza...co mamuśki porabiacie?? ja się przyznam że nie spałam do 3 a wstałam przed 7 więc trochę spałam do południa....ja też bym chciała taką fajną sesję muszę poprosić koleżankę :) a najpierw muszę zafarbować włosy:)

ja wstawilam obiad: ogorkowa z ryzem + ziemniaki z mizeria+ kurczak pieczony, wypralam kilka rzeczy a teraz leze i klikam

a fryzjera tez sie wybieram mze w tym tygodniu na farbe-mam odrosty 3 cm :zawstydzona/y:i jakies podciecie bo potem nie wiadomo jak bedzie

rabbit Ty masz blond farbe?

ja zawsze miałam czarne włosy ale po ślubie zaczełam kombinować i mam teraz takie nie wiadomo jakie brązowo-jasno-rudawe...hehe i chcę przyciemnić.....a farbujecie normalnymi farbami w ciąży??

karola wyglądasz super! Wszystko posżło ci w brzuszek, ja to dopiero słoń byłam! Na szczęście po urodzeniu dzieci nie ma czasu na wylegiwanie się więc kg same spadają:tak:

Dziewczyny, przyznać się, która to Ewelina C.??:-D Mam do niej biznes;-)

rabbit dzięki za zaproszenie na fb - będę Ci kibicowała:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry