reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
karola, wygladasz super, chyba Ci tylko brzusio urósł bo nigdzie indziej nie widze. chcilabym tak wygladac jestem na koncowce ale juz jestem ok +15 kg...:-)

rabbit ja na kazdej wizycie mam usg, sprawdza wody płodowe, wydajnosc łozyska i obwod glowki czy aby maluchy rosna mniej wiecej rowno

oooo w końcu się ruszyło na naszym forum...coo taka cisza...co mamuśki porabiacie?? ja się przyznam że nie spałam do 3 a wstałam przed 7 więc trochę spałam do południa....ja też bym chciała taką fajną sesję muszę poprosić koleżankę :) a najpierw muszę zafarbować włosy:)

ja wstawilam obiad: ogorkowa z ryzem + ziemniaki z mizeria+ kurczak pieczony, wypralam kilka rzeczy a teraz leze i klikam

a fryzjera tez sie wybieram mze w tym tygodniu na farbe-mam odrosty 3 cm :zawstydzona/y:i jakies podciecie bo potem nie wiadomo jak bedzie

rabbit Ty masz blond farbe?

ja zawsze miałam czarne włosy ale po ślubie zaczełam kombinować i mam teraz takie nie wiadomo jakie brązowo-jasno-rudawe...hehe i chcę przyciemnić.....a farbujecie normalnymi farbami w ciąży??

karola wyglądasz super! Wszystko posżło ci w brzuszek, ja to dopiero słoń byłam! Na szczęście po urodzeniu dzieci nie ma czasu na wylegiwanie się więc kg same spadają:tak:

Dziewczyny, przyznać się, która to Ewelina C.??:-D Mam do niej biznes;-)

rabbit dzięki za zaproszenie na fb - będę Ci kibicowała:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry