reklama

Ciąża bliźniacza

ja tez dzis stekam, boli mnie kregoslup, no i nadal mecze sie z zoladkiem- ale dostalam silne tabsy wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej. o jedzeniu nic nie mowie ciagle bym cos wciagala a tu juz 17 kg na plusie!!! :zawstydzona/y:

reklama
ależ my stękamy....ale tyle naszego...:D współczuję Milena...napewno się męczysz...
ja właśnie wyrzuciłam męża po ciastko z kremem, loda ww polewie czeoladowej i flipsy...standard....

ja zawsze miałam czarne włosy ale po ślubie zaczełam kombinować i mam teraz takie nie wiadomo jakie brązowo-jasno-rudawe...hehe i chcę przyciemnić.....a farbujecie normalnymi farbami w ciąży??

aha, myslalam ze jestes blondi, ja farbuje na jasny blond i teraz mam dylemat jaka farba mi zrobią w salonie czy taka z amoniakiem.. jak bedzie bez rozjasniacza to mi wyjda zolte ...ech... a kolor musze juz zrobic bo jest paskudny

moj maz zawsze narzeka jak czestuje sie u kogos kolejny raz slodkim, ostatnio byla nawet u znajomych ostra wymiana zdań:-D, ale jeszcze kilka tygodni i skonczy sie spelnianie zachcianek, czekoladki ...

Czesc dziewczyny. Wczoraj wróciłam z urlopu, pospinałam się po górach , obeszłam krupówki i wymoczyłam się w basenach termalnych :) normalnie jestem w szoku , że dotrzymywałam kroku rodzince. Dzisiaj odebrała wyniki i wyszły mi przekroczone leukocyty u bakterie w moczu masakra jutro wizyta u gin. mam nadzieje ze to nic groznego . Co do samopoczucia to tez mam dzisiaj lenia i nic mi się nie chce a wypadało by przygotowac torbę do szpitala i dokupic pierdołki dla dziewczyn.

mnie dzisiaj też coś boli i ciągnie dół brzucha...nawet nie wstaje...chociaż syyf w domu i musiałabym coś posprzątać....trudno...a do tego ta smętna pogoda powoduje że jestem taka niedorobiona....ahh zjadłabym torta czekoladowego z pysznym kremem,kawałkami czekolady i wiśniami w spirytusie....ahhhhh a do tego lampka zimnego szampana....ale mam zachcianki hihih

cholera też bym to zjadła taki opis że aż mi ślina leci:)

mamaMacka - może włącz jakieś bajki małemu i w czadowych butach możecie razem poleżeć przed TV:-D

Ewa - ładnie, ładnie:-D dla mnie wdrapanie się na 1 piętro po krótkim spacerku to jak mont everest:szok::szok::szok:

reklama
Tak Milenko wybrała juz imiona no może bardziej moja 8 letnia córeczka będziemy miec Rozalie i Roksane , powiem wam ze tez jestem zaskoczona moją kondycją chciałabym wytrzymać do połowy wrzesnia a termin mam na 01.11.2011 . Ja czasami się martwię , że jest mi za dobrze chociaż oczywiście mam dolegliwości typu: opuchniętę stopy czy drętwienie rąk ale to pikuś w porównaniu z waszymi dolegliwościami mam nadzieję ze jutro bedzie wszystko dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry