Milena23uk
Fanka BB :)
Ewa super ,ze sie dobrze czujesz oby jak najdluzej tak, ja mam termin na 2.10.11 wiec jeden dzien roznicy?? my i kilka innych dziewczyn bedziemy sie podobnie rozpakowywac haha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale mnie dzisiaj głowa boli
przez moment mnie tak brzuch zabolał, że myslałam że po małzonka będę musiała dzwonić żeby jechać do lekarza, ale mi przeszło.
W ogóle mam dzisiaj jakąś niemoc
ja trochę zaniepokojona jestem tym że lekarz jeden mówi że jednokosmówkowa a drugi że dwukosmówkowa (mój prowadzący), normalnie zaczynam się bać, że mój lekarz nie ma doświadczenia w bliźniakach i że może coś przeoczyć. Choć pierwszą ciążę prowadził mi wzorowo.
Widzę że Wy dziewczyny macie szczegółowe te usg, dobrze, przynajmniej jesteście spokojniejsze![]()
#rabbit# - jak pożałujesz trochę męża to będzie pewnie zadowolony
karola - super brzuszek,chciałabym wyglądac tak na "końcówce" ciąży.
tyle,ze 3 kubly gazowanej wody nie byly przyjemne w skutkach... 
tu w Anglii do picia na tescie glukozy dali mi po prostu pomaranczowa oranzadetyle,ze 3 kubly gazowanej wody nie byly przyjemne w skutkach...
![]()