reklama

Ciąża bliźniacza

Ewa super ,ze sie dobrze czujesz oby jak najdluzej tak, ja mam termin na 2.10.11 wiec jeden dzien roznicy?? my i kilka innych dziewczyn bedziemy sie podobnie rozpakowywac haha:-D

reklama
a ja na 3.10.11 hihi

uciekam dziewczyny oglądać filim z mężusiem...mam nadzieję ze dzisiaj zasnę...

miłego wieczoru i dobranoc....

Ostatnia edycja:
Czesc łobuzy;-)
U nas dzisiaj pogoda lipa wiec byłam z młodym na kulkach tj w sali zabaw, on sie wyszalał, a ja poplotkowałam z przyjaciółkami.
Generalnie dzien jak co dzien, w srode jade na morfologie i te cholerną glukoze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Mój mąz kupił mi rewelacyjną książke w moich klimatach, wiec teraz wieczorami szybciej stąd znikam bo ciągnie mnie do mojej mega lektury.
Karola, zdjęcia naprawde wspaniałe

ale mnie dzisiaj głowa boli :(

przez moment mnie tak brzuch zabolał, że myslałam że po małzonka będę musiała dzwonić żeby jechać do lekarza, ale mi przeszło.
W ogóle mam dzisiaj jakąś niemoc :(

ja trochę zaniepokojona jestem tym że lekarz jeden mówi że jednokosmówkowa a drugi że dwukosmówkowa (mój prowadzący), normalnie zaczynam się bać, że mój lekarz nie ma doświadczenia w bliźniakach i że może coś przeoczyć. Choć pierwszą ciążę prowadził mi wzorowo.

Widzę że Wy dziewczyny macie szczegółowe te usg, dobrze, przynajmniej jesteście spokojniejsze :)

#rabbit# - jak pożałujesz trochę męża to będzie pewnie zadowolony ;)

karola - super brzuszek,chciałabym wyglądac tak na "końcówce" ciąży.

Rzeczywiscie dziwne z tymi Twoimi lekarzami ale nie wydaje mi sie zeby ten Twój prowadzący nie miał dosw. z blizniakami.
Mówiłas mu o opinii tego drugiego?

żle napisałam twrmina ja mam na 01.10.2011 wiec jak większość z nas , mamy bardzo zliżone terminy to to musimy sobie dopngować , że by wygrała ta która wytrwa najdłużej haha

Karola ta glukoza nie jest najgorsza , mnie też wszyscy nastawiali ze to takie beeeeeeeeeeeeeeeee, bo przy pierwszej ciaży nie miałam , a było nawet spoko, wiec mam nadzieję, że dasz rade.

tu w Anglii do picia na tescie glukozy dali mi po prostu pomaranczowa oranzade :-D tyle,ze 3 kubly gazowanej wody nie byly przyjemne w skutkach... :-D

:-D

Noo a tak wogole witam.Lepiej pozno niz wcale.
Mezowski mial wczoraj urodzinki, sklecilam torcika..mniam
Owocowy na alkoholu robiony.Stary przepis tesciowej..
Mniam..

Karola wyglasz suuuuuper!!Olsniewajaco!!

reklama
hej dziewczyny, mi tez udalo sie jakos przezyc wczorajszy dzien choc ciezko bylo ojjj ciezko...

teraz czas sie zabrac za pranie ktore chlopaki przywiozly znad morza noo i musze wybrac jakis kolor do naszej sypialni bo czas sie zabrac za malowanie... a moj g. musi w koncu garaz ogarnac zeby kartony tam pochowac i miejsce dla dziewczynek musimy powoli robic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry