reklama

Ciąża bliźniacza

Kochane ja jak zwykle sto pytan do :zawstydzona/y:..a co z waszym dżigi-dżigi podczas ciąży?

ja podobnie jak Milena jestem na innej planecie...
ale tak na poważnie jeśli dobrze rozszyfrowałam to zapomniałam już co to jest dżigi-dżigi, a w chwili obecnej to nawet zakazane przez lekarza:)

aga a jeśli chodzi o wózek to nie pomogę bo ja zdecydowałam się na x-landera, czyli obok siebie.

reklama
Chciałam tak delikatniej..szyfrem, ale widze, ze prosto z mostu trzeba :-).Czy kochacie/łyscie sie podczas ciąży? :zawstydzona/y:.Bo moj M sie dopytuje, a mnie sie wydaje, ze w ciąży mnogiej nie mozna, a nie chce lekarza pytać bo razem chodzimy na wizyty z M i jak powie, ze mozna to biedna bede mój chłop mnie zamęczy..

Ostatnia edycja:
hejka dziewczyny...ja już wróciłam od mamy...ahhh ale mnie rozpieściła:)

Milena udało mi się kupić ten kombinezon za 31zł i jestem przeszczęśliwa...nadal czekam na przesyłkę ahhh ta poczta polska hehe

jeżeli chodzi o dżygi-dżygi :D to ja już też nie pamiętam...bo od 5 tygodnia plamiłam i miałam zakazane...więc jestem w 7 miesiącu i lipa...ale co tam....potem poczuje tak dziewiczo heheheh

aaa wózeczek...hmmm chyba najlepiej zooma....w takim wypadku...wiem że dziewczyny od nas mialy i były zadowolone...sama długo się zastanawiałam...ale cena mnie odstraszyła...

zaraz wam wyślę moją dzisiejszą fotkę

ewaw u nas te sprawy wszystko jak przed ciaza-moze troche zadziej bo jestem bardziej ociezala i mi sie nie che, chociaz mojemu M to nie przeszkadza:-D:-D pieciu roznych lekarzy pytalam, i kazdy odpowiedzial,ze sexu nie zabraniaja ale odradzaja gdy jest przodujace lozysko lub czynne rozwarcie... to tyle,ale co kraj to obyczaj ;p
ewa moj chlop i tak mnie meczy :-D

Rabbit super,ze udalo Ci sie kupic ten kombinezon ;) teraz tylko niech przysla ten drugi... barany :-)

Ostatnia edycja:
a o to ja dzisiaj....fooka:) ania 29t1d (1152 x 1536).jpg

ja nie wiem kto u mnie w domu jest w ciąży ja czy mój mężulek...właśnie zachciało mu się pizzy i zamówił 42cm...nie wiem kto to zje...tym bardziej że ja nie mam ochoty....i zgaga się pokazała...wrrrrr

hehe laseczka hehehe dobre...ale dziękuję...:D aaa i oczywiście czerwona kokardka we włosach ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry