reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
mąż zakazał...hehe podobno wymyślam :P w sumie muszę się opamiętać bo już mam tyle ciuchów...ale rożków nie mam hihih i szukam potajemnie...jak coś to siostra kupi swoim kontem :P

hahahaha sex, dlaczego wczesniej o tym nie pomyslałam:))))
Od kiedy przestałam plamic dostalismy zielone światło i jak najbardziej skorzystalismy choć przyznam, że moja aktywnosc nieco spadła, wole sie poprzytulac:confused:
Co do wózka to ja kupiłam Joggera City Select i jestem nim podjarana na maksa, jest boski ale tak jak juz pisałam to wózki ogólnie są moim uzależnieniem jak torebki:-D:-DA tak powaznie to wózek naprawde leciutki i bardzo praktyczny.

Dziewczyny, czy któreś z Was prócz mnie i Karoli są jeszcze z Wawy?

karola zazdroszcze city select!!!!!!!!!!!!!!!! tak go chcialam ale jak poszlismy go obejrzec i moj M zabaczyl cene to jak tylko wyszlismy ze sklepu bylo- FORGET IT ;(
i tez jestem glupia maniaczka wozkow!!!!grrr Julka byla posiadaczka :
- chicco trio enjoy
-x-lander XA i
-x-lander X-cos tam
-bebeconfort loola
-chicco ct cos tam...
-quinny buzz
-cossatto cabi
-malcaren lulu guiness
glowe dam ze cos jeszcze ale nie pamietam haha
ktos przebije :-D :zawstydzona/y: ??

Dziewczyny moze znacie kogos kto chce kupic super wózek????????
Teutonia Spirit S3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondola+spacerówka i adaptery do fotelika maxi cosi, śpiworek wiosenno jesienny, parasolka i folia p.deszcz.
Wózek jest w stanie superowym i nie sprzedawałabym go gdyby nie akcja bliżniaki, a Franio jezdzi w parasolce.
Moze macie jakies kolezanki, które czegos szukają, obniżę im cene jak będą od Was:tak:

reklama
karola zazdroszcze city select!!!!!!!!!!!!!!!! tak go chcialam ale jak poszlismy go obejrzec i moj M zabaczyl cene to jak tylko wyszlismy ze sklepu bylo- FORGET IT ;(
i tez jestem glupia maniaczka wozkow!!!!grrr Julka byla posiadaczka :
- chicco trio enjoy
-x-lander XA i
-x-lander X-cos tam
-bebeconfort loola
-chicco ct cos tam...
-quinny buzz
-cossatto cabi
-malcaren lulu guiness
glowe dam ze cos jeszcze ale nie pamietam haha
ktos przebije :-D :zawstydzona/y: ??

Jesteś zdecydowaną mistrzynią świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry