reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dziewczynki brzuszki piękne!!Milena OMG chudzino jak Ty dajesz rade z takim brzucholem!!U mnie tylko troszke widać..jak wczoraj byłam w Twin Clinic to czułam kompleksy z powodu swojego mikrusa ;).
karola79 ja tez kupuje joggera, gastone tez polecała,jaki kolorek wybrałaś??

W kolorze gorzkiej czekolady, tego koloru nie ma na oficjalnej stronie Joggera.
Chciałam czarny ale nie było i mogłam poczekac na niego jakies 9 miesięcy. Nie wiem jak dzisiaj ale miesiąc temu było w PL bardzo trudno o Joggera.

ewaw super ze d-dimery spadły,a ile sa teraz? Mi nie spadaja ale jakos drastycznie nie rosną wiec mam nadzieje ze bedzie ok.

Milena w:happy2:ow!

Karola usg miałam tydzien temu ale ze wzgledu na duza różnice i ze nie miałam przepływów zrobionych to ide jutro zeby miec pewnosc.

Dzis juz miałam jeczac na klinike bo tak mi brzuch doskwieral ze nie moglam sie przewrocic na drugi bok, i był jak kamien ale powoli przechodzi i to chyba byly wzdecia. Dobrze ze jutro wizyta.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny ja juz po wizycie u gin, wszystko dobrze dziewczynki rosna jak na drożdzach, nóżkami kopią i juz nie mogę się doczekać kiedy je zobacze. Padam na ....... rano musiałam mężólka podrzucuć do pracy potem na zakupy z córeczką potem szybko po mamę do pracy a potem jescze do gin, normalnie maraton na 102 i nie miej tu kondycji hihihi a wy mi się dziewicie ze po górach chodze. Zaraz se ukroje arbuza i smigam odpocząć.

Kasiek808 widze ze depcze Ci po piętach bo masz tylko tydzień róznicy njak sie czujesz drętwiejąci moze ręce bo mi strasznie spac przez to nie mogę ?

reklama
No widzisz ja z nogami mam spokój przy pierwszej ciąży miałam problem z bolącymi nogami teraz tylko ręce no i oczywiście kregosłup ale już bliżej jak dalej damy rade oby nie było gorzej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry