reklama

Ciąża bliźniacza

ja nie mogę spać w ciągu dnia bo potem to już wogóle w nocy masakra...ale ja cały dzień leże to i tak wypoczęta jestem...:)

jak tam się dziewczyny dzisiaj czujecie??

reklama
Hej dziewczyny!
Ja wczoraj wizyte miałam - skierowanie dostałam juz do szpitala, pessara mi jeszcze nie zdjal gin ale 28 ide jeszcze raz i wtedy mi go zdejmie. Chłopcy ważą po 2,5 kg. Wymaz wporzadku.
Co do wózka to ja właśnie myślałam o abc zoom design bo o nim czytalam najwiecej pozytywnych opinii. A powiedzcie kupujecie nowy wózek czy używany?
Ja chyba jakims ewenementem jestem bo spie normalnie (no chyba, że sąsiedzi, którzy wyglądają jakby co wieczór zażynali koty i odprawiali czarne mszy robią imprezy).
Karola, rabbit - ślicznie wygladacie! Ja jak waleń a nóg Pidzianowski mógłby mi pozazdroscic, bo takie duze i twarde.
Karola juz masz torbe przygotowana a ja wszystko jeszcze w trzech roznych - musze sie zorganizowac wkoncu.

Jeszcze wykopali przed blokiem ogromna dziure i cieplej wody nie mam drugi dzien - apfffffff....

patrzalek wiesz co jak ja myślałam o zoomie...to myślałam żeby kupić używkę...bo cena mnie przeraziła...a można wychaczyć w bdb stanie...a poprostu potem fajną spacerówkę kupić...ale zdecydowałam się na inny wózek jeden za drugim i cena jest spoko bo ok 2600 wychodzi spacerówka + gondolko/foteliki (bardzo fajne mam już w domku):) ale decyzja należy do ciebie...zoom próbowałam w sklepie i jest fajny zwrotny..ale jak dzieciaki będą miały tak 1-1,5 to będzie trudno prowadzić....jak każdy jeden za drugim:) napewno nie polecam Peg Perego...bo strasznie się prowadzi

A jesli mozna wiedziec jaki wózek zakupiłas? Ja tym zoomem jezdzilam po sklepie i nie było źle, ale to wiadomo bez obciazenia itd...

A ostatnio będąc w ikei widzialam malzenstwo wlasnie z tym wozkiem peg perego, blizniaczym. Pan prowadził i wygladal na zmeczonego przy zawracaniu a dzieciaczki w nim - niemowlaczki.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny widze ze wszystkie mamy podobnie ja szisiaj tez pobódka o 3 ,5,7, pojadłam bananów , serek , batonik masakra ręcę w nocy drętwiały spac nie było jak. Teraz siedze cicho bo córcia z mezem chrapią jeszcze mąż po nocnej zmianie ani drgnie haha.U nas jak narazie gorąc zobaczymy co dalej/

Przydałaby się ogromna hurtownia, gdzie sa wszystkie bliźniacze wózki i każdy można sobie wypróbować. Mój ostatni zakup - wózek. Tylko tego do pełni szczescia mi brakuje :-)

Naprawde współczuje Wam tych nieprzespanych nocy.

Ja widziałam tez wlasnie w sosnowcu, konkretnie w Plejadzie Zooma. Pan wyliczył zestaw - wozek, gondola, fotelik (do kazdej z dostawek inny adapter do przypinania w stelazu) i wyszło ok 5000zł (szaleństwo) i podobno byli firmowym sklepem ABC Design.
Pod Żorami i w Częstochowie są dwie hurtownie gdzie za ten sam zestaw wyliczono mi ok 3500.
Oprócz tego chyba na 3 Stawach widzialam wozek blizniaczy polskiego producenta ale dwie gondole/spacerowki obok siebie co chyba jest mało wygodne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry