• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Nooo ten czarno czerwony b. ladny. Przejade sie chyba pod Żory pooglądac te wózki na dniach i mam nadzieje wrócic z jakims, bo czasu baaardzo mało. A nie wyobrazam sobie, zeby maz sam go kupil :-)
hmmmm nawet ten pomarancz nie odstrasza :-)

patrzalek ja kupiłam używany na allegro za 500zł - emmaliunga twin city z gondolami - jak dla mnie super cena a wózek praktycznie nowy - babka jeździła nim 6 miesięcy później kupiła spacerówkę, szukałam na allegro i najlepiej z odbiorem osobistym tj zeby faktycznie wózek obejrzeć w jakim jest stanie. Później spacerówkę to i tak nową kupimy bo te używane mogą już bardziej być zjechane:)

bardzo ładna waga dzieci i taka równiótka:) ja mam w ten czwartek bo boję się że w przyszłym tyg to juz może być po.....:)
spakowałam torby i dobrze bo okazało się że w sumie ciężko się zmieścić w 2:szok::szok:

ostatnio czuję jak mała się wierci nieciekawy ból i kłócie w szyjce:-( a poza tym mam wrażenie że dzieciaki już coraz mniej miejsca mają:-(jak dotykam brzuch to tylko już ich ciałka czuję

a Ty jak się czujesz?

co do spania to kilka razy wstaję siusiu ok 4 poza tym przebudzam się jak czuję moje ukachane stópki pod żebrami - nawet nie wiedziałam że istnieje taki upierdliwy ból:szok::szok::szok:
i się na łóżku obtoczona gromem poduch - masakra jakaś aż trudno mnie znależć

i też ostatnio miałam taką myśl kiedy prześpię całą noc???

a dziś u nas straszne burze w nocy były i jak piorun walną dosłownie przy naszej klatce to się w 4 obudziliśmy - największe dla mnie zdziwienie że dzieciaki też się przestraszyły chyba??? bo 5 min były pobudzone a potem lulu

dziewczyny musze isc dzisiaj kupuc magnez podpowiedzcie mi co najlepiej kupic i jaka jest cena dzieki

Ewa ja uywam magne B6 - w sumie 6 tabl dziennie, opakowanie 50szt cena ok 17 - 20 zł zależy jaka apteka
warto kupić magnez z wit B6 bo się lepiej wchłania, dzienne zapotrzebowanie na mg to dla cieżarnej 350 - 400jednostek mg

o widzisz dzięki wczoraj lekarz kazał mi na te moje dretwiace rece brac 4 dziennie ale zapomniałam zapytac co kupic dzieki wielkie zaraz lece i kupie

patrzałek - a lekarz kazał Ci leżeć, odpoczywać czy raczej nie?
ja mam więcej teraz leżeć ale wtedy się jakoś gorzej czuje i najlepiej mi jak łażę lub coś w domu robię:)

masz już wszystko w domu ułożone dla maluchów tj kącik - łóżeczka, przewijak kosmetyki etc - ja muszę się za to w tym tyg wziąść

rabbit - super foty:) poza tym widać że szczęśliwa mama odpoczywa na ogrodku:) ja też komórą robie sobie foty brzucha co tydz:)
Milenka - ładnie rośnie brzuszek:) co do wózków to faktycznie wow:) ja jestem jak na razie posiadaczką 2 wózków bliźniaczych ciekawe na ilu skończę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry