reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Nooo ten czarno czerwony b. ladny. Przejade sie chyba pod Żory pooglądac te wózki na dniach i mam nadzieje wrócic z jakims, bo czasu baaardzo mało. A nie wyobrazam sobie, zeby maz sam go kupil :-)
hmmmm nawet ten pomarancz nie odstrasza :-)

patrzalek ja kupiłam używany na allegro za 500zł - emmaliunga twin city z gondolami - jak dla mnie super cena a wózek praktycznie nowy - babka jeździła nim 6 miesięcy później kupiła spacerówkę, szukałam na allegro i najlepiej z odbiorem osobistym tj zeby faktycznie wózek obejrzeć w jakim jest stanie. Później spacerówkę to i tak nową kupimy bo te używane mogą już bardziej być zjechane:)

bardzo ładna waga dzieci i taka równiótka:) ja mam w ten czwartek bo boję się że w przyszłym tyg to juz może być po.....:)
spakowałam torby i dobrze bo okazało się że w sumie ciężko się zmieścić w 2:szok::szok:

ostatnio czuję jak mała się wierci nieciekawy ból i kłócie w szyjce:-( a poza tym mam wrażenie że dzieciaki już coraz mniej miejsca mają:-(jak dotykam brzuch to tylko już ich ciałka czuję

a Ty jak się czujesz?

co do spania to kilka razy wstaję siusiu ok 4 poza tym przebudzam się jak czuję moje ukachane stópki pod żebrami - nawet nie wiedziałam że istnieje taki upierdliwy ból:szok::szok::szok:
i się na łóżku obtoczona gromem poduch - masakra jakaś aż trudno mnie znależć

i też ostatnio miałam taką myśl kiedy prześpię całą noc???

a dziś u nas straszne burze w nocy były i jak piorun walną dosłownie przy naszej klatce to się w 4 obudziliśmy - największe dla mnie zdziwienie że dzieciaki też się przestraszyły chyba??? bo 5 min były pobudzone a potem lulu

dziewczyny musze isc dzisiaj kupuc magnez podpowiedzcie mi co najlepiej kupic i jaka jest cena dzieki

Ewa ja uywam magne B6 - w sumie 6 tabl dziennie, opakowanie 50szt cena ok 17 - 20 zł zależy jaka apteka
warto kupić magnez z wit B6 bo się lepiej wchłania, dzienne zapotrzebowanie na mg to dla cieżarnej 350 - 400jednostek mg

o widzisz dzięki wczoraj lekarz kazał mi na te moje dretwiace rece brac 4 dziennie ale zapomniałam zapytac co kupic dzieki wielkie zaraz lece i kupie

patrzałek - a lekarz kazał Ci leżeć, odpoczywać czy raczej nie?
ja mam więcej teraz leżeć ale wtedy się jakoś gorzej czuje i najlepiej mi jak łażę lub coś w domu robię:)

masz już wszystko w domu ułożone dla maluchów tj kącik - łóżeczka, przewijak kosmetyki etc - ja muszę się za to w tym tyg wziąść

rabbit - super foty:) poza tym widać że szczęśliwa mama odpoczywa na ogrodku:) ja też komórą robie sobie foty brzucha co tydz:)
Milenka - ładnie rośnie brzuszek:) co do wózków to faktycznie wow:) ja jestem jak na razie posiadaczką 2 wózków bliźniaczych ciekawe na ilu skończę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry