reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczynki,Maciek ma sie super :) chyba cos stanelo mu na zoladku bo sytuacja juz sie nie powtorzyla, spal do rana :) choc oczywiscie nastapila migracja do naszego lozka :) za to rano obudzil sie mega glodny i wciagnal sucha bulke jeszcze w lozku :) a ja dzisiaj ide sobie do kina na 11 :) a dziewuszki moje robia prawdziwa dyskoteke w brzuchu :)

reklama
Witamy :)

#rabbit# widzę że niewiele Ci zostało.Gratuluję! U mnie dziś zaczął się 36tydz. W natępnym tyg mam sprawdzić jak dziewczynki przybrały na wadze i umówic się na termin CC.Więc to też będzie ok 37 tyg.
Jak się czujesz? To już tak blisko :szok: Ja mam trochę stracha jak to będzie :-( 2 września miałam wizytę,mówił że są na tyle duże że możemy się bez problemu ciąć w 37t. 2200 i 2300 :-) Chciałabym żeby miały pod 3kg ,wtedy łatwiej z takimi większymi dzidziusiami ;-)

Jak zwykle,że wpadam tu i wypadam ,nie jestem w stanie doczytać co u reszty?
Jak się czujecie Mamusie?

Hej laseczki. ja tez mialam kiepska noc, ale u mnie to juz standard... Moj M sie smieje,ze wysmpie sie jak male sie urodza bo bede zasypiala na stojaco ze zmeczenia hihi zibaczymy, akle poowaznie to masakra... mam nadzieje,ze te bateryjki w koncu mi sie nam wyczerpia i przespimy caaaala noc ;)
Ewelinko 3mam kciuki za zdrowko Maciusia!! biedne malenstwo :(
Agata zycze jak najmiej boli i jak najwiecej radosci z tej ciazy... w ktorym tyg jestes??

Milena23uk
user-online.png
jestem w 10 tyg.,chyba,bo mam straszne rozbieżności co do terminu.Pierwsze USG 25 sierpień oceniono ,że jestem w 8 tyg.ciąży .Już sama nie wiem ile jestem .Może któraś z Was umie policzyć?Była bym bardzo wdzięczna.

Milena23uk
user-online.png
jestem w 10 tyg.,chyba,bo mam straszne rozbieżności co do terminu.Pierwsze USG 25 sierpień oceniono ,że jestem w 8 tyg.ciąży .Już sama nie wiem ile jestem .Może któraś z Was umie policzyć?Była bym bardzo wdzięczna.

Kochana termin porodu mozesz obliczyc na wielu stronach, np tutaj Kalkulator porodu - sprawdź termin porodu - serwis eDziecko.pl
ale ja bym bardziej ufala wieku z usg, gdyz na 100 proc nie wiesz nigdy kiedy jest owulacja...

karola79
user-online.png
ja miałam plamienia,teraz od paru dni nie mam.Niestety dołączył mi się ból brzucha.W poprzedniej ciąży czyli 17 lat temu miałam założony szew na szyjkę.Pierwsza ciążę poroniłam ze względu na szyjkę,tak mówili i pewnie mieli rację.Jestem spod Warszawy a Ty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry