Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chłopak jest większy od dziewczynki.hello kobitki....ja już po usg....przepływy wszystkie wyszły super....ogólnie wszystko u nich oki....waga 2960 i 2840 moje kochane grubaski....dzwoniłam do mojego gina i napewno mam cc w następnym tygodniu....mam leżeć i jej podpaść jeszcze....więc tak zrobię.....
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie....
o rany, mam nadzieje ze z Mackiem wszystko ok. Bardzo nie lubie jak dzieci chorują, od razu mam mega nerwa i brzuch mnie zaczyna bolec.Wole zeby mnie cos brało!hej dziewczyny, ja dzisiaj jakis niespecjalny dzien mialam... niby bylo ok, odebralam wyniki toxo i przeciwcial, wszystko prawidlowo, ale maciul mi zwymiotowal teraz i cale lozko do przebrania... ahhh mam tylko nadzieje ze to jednorazowe bylo, poki co dalej spi..