reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczyny, ja dzisiaj jakis niespecjalny dzien mialam... niby bylo ok, odebralam wyniki toxo i przeciwcial, wszystko prawidlowo, ale maciul mi zwymiotowal teraz i cale lozko do przebrania... ahhh mam tylko nadzieje ze to jednorazowe bylo, poki co dalej spi..

reklama
karola moze i rozciąganie..oby, ale po prostu przy tych bólach od razu uczucie niepokoju i czuje, ze powinnam leżeć.
Rabbit bidulko..dobrze, ze masz neta.No własnie tv nie ma?Ja teraz zgarniam co leci w tv, zeby mi czas szybciej leciał ;-).

ja zamiast tv, ogladam wszystko co się da na tvn player :-) niedługo kończy nam się umowa z canal + to sobie na necie obejrzę od początku magdę m i w ogóle wszystko wszystko :-)
karola wiem wiem...ostatnio to nawet pralki nie chce mi się włączyć, a jak posiedzę do też mnie uciska i niezbyt fajnie ...
w ogóle ostatnio to bym ciągle jeśc mi się chce i zgagę mam

Hej kobietki, melduję się po wizycie. :-)

Szyjka od ostatniej wizyty się nie skróciła. Nadal jest jest gdzieś pomiędzy 33mm a 35mm więc jeszcze jakiś "zapas" jest. Mam stopniowo odstawić no spę i brać ją tylko doraźnie.
A dzieciaki mają się dobrze, nie miałam dokładnego usg,bo połówkowe miałam 2 tyg. temu ale z wymiarów brzuszków i główek wynika że wielkością są na 23tc, więc tuczę je nieźle. :-D chłopak jest większy od dziewczynki.
Kolejna wizyta za 3 tyg.

uffffffffffffffffffffff..... odetchnęłam z ulgą.

hello kobitki....ja już po usg....przepływy wszystkie wyszły super....ogólnie wszystko u nich oki....:) waga 2960 i 2840 moje kochane grubaski....dzwoniłam do mojego gina i napewno mam cc w następnym tygodniu....mam leżeć i jej podpaść jeszcze....więc tak zrobię.....
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie....

U mnie Hania była tak nisko że nie można było jej zmierzyć. Nieźle podtuczyłaś te swoje bobaski- super!! Trzymaj się dzielnie do następnego tygodnia

youstta
user-online.png
-HURA WSPANIAŁE WIEŚCI:-):happy2:

hej dziewczyny, ja dzisiaj jakis niespecjalny dzien mialam... niby bylo ok, odebralam wyniki toxo i przeciwcial, wszystko prawidlowo, ale maciul mi zwymiotowal teraz i cale lozko do przebrania... ahhh mam tylko nadzieje ze to jednorazowe bylo, poki co dalej spi..
o rany, mam nadzieje ze z Mackiem wszystko ok. Bardzo nie lubie jak dzieci chorują, od razu mam mega nerwa i brzuch mnie zaczyna bolec.Wole zeby mnie cos brało!
Trzymam kciuki zeby obudził sie rano zdrowy.
W ogóle ta pora roku słabo słuzy zdrowiu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry