reklama

Ciąża bliźniacza

Gastone ja wiem, ze sama niczego nie zdziałam, bo tak było w ubiegłym roku i jedyne co wtedy mogłam zrobić, to jeździć do południa ze 2-3 razy na kontrolę do przedszkola.
Teraz liczę, że inne mamy jednak zdecydują się i pójdą ze mną do dyr., ustaliłyśmy ze poczekamy do końca tygodnia. Moja córka bardzo potrzebuje kontaktu z innymi dziećmi i tylko dlatego puściłam ją do przedszkola. Ona uwielbia chodzić we wtorki i piątki bo wtedy mają dzień z panią Dorotką od angielskiego.
Ja też mam traumę z dzieciństwa związaną z przedszkolem...kasza manna i ciągłe interwencje moich rodziców nic nie pomagały, no ale to było lata 80-te.

reklama
youstta
user-online.png
:-):-)3-mam kciuki

hello kobitki....ja już po usg....przepływy wszystkie wyszły super....ogólnie wszystko u nich oki....:) waga 2960 i 2840 moje kochane grubaski....dzwoniłam do mojego gina i napewno mam cc w następnym tygodniu....mam leżeć i jej podpaść jeszcze....więc tak zrobię.....
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie....

hello kobitki....ja już po usg....przepływy wszystkie wyszły super....ogólnie wszystko u nich oki....:) waga 2960 i 2840 moje kochane grubaski....dzwoniłam do mojego gina i napewno mam cc w następnym tygodniu....mam leżeć i jej podpaść jeszcze....więc tak zrobię.....
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie....

ooo superancko!!! to teraz lezymy i sciskamy :) yay!!!

quote_icon.png
Napisał #rabbit#
aaaa jak mi lekarz robił badanie to musiałam ściągnąć majtki bo Julka jest tak nisko....normalnie szok że nie wyskoczy....więc pozostało mi czekanie.... :-):-):-)SUPER:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry