reklama

Ciąża bliźniacza

z synem chodziłam prywatnie do lekarza i rodziłam na Karowej.Teraz też pojechałam do niego i zapłaciłam 300 za wizytę wypisał mi badania za które musiała bym zapłacić 340 i pojechać do niego na wizytę za następne 300 to daje razem 940 na miesiąc.Nie stać mnie na to zapisałam się do poradni patologii ciąży do szpitala bielańskiego.

reklama
Palinka zaraz rozprawie sie z dziewczynami!Niech nie meczą biednej matki ;).
karola no to rzeczywiscie chusteczkowo :baffled:.Jak nie urok to sraczka.Ale juz tylko pare tygodni zostało..niezbyt to chyba pocieszające :/.

Chodziłas moze do Smolarczyka?
Rozumiem, ze mieszkasz po tamtej stronie wawy.
Ja rodziłam na Madalinskiego, lezałam tam na patologii ciazy z dziewczyna w ciazy blizniaczej, która miała problemy z jej utrzymaniem od samego początku. Najpierw pesser, potem szew i urodziła w 32 tc-dzieci dzis mają 2 lata i 8mcy, są zdrowe jak ryby.
Polecam tamtą przychodnie bo naprawde o ciąze mnogie tam trzesą sie jak o jajka, pewnie zreszta o wszystkie.
Pierwsza ciaze prowadził mój gin, tę równiez, az w 25 tc wylądowałam na patologii znowu z kolkąnerkowa tak jak w poprzedniej. Jak wyszłam od razu zmieniłam lekarza i juz do konca zostane z gin. z tego szpitala, mam wizyty co 2 tyg+usg, do tej pory płaciłam góre kasy za takie cuda.....ponad 500plnmiesiecznie-bez morfologii

Palinka zaraz rozprawie sie z dziewczynami!Niech nie meczą biednej matki ;).
karola no to rzeczywiscie chusteczkowo :baffled:.Jak nie urok to sraczka.Ale juz tylko pare tygodni zostało..niezbyt to chyba pocieszające :/.
Do tego wszystkiego nie spie w nocy, bardzo mnie to meczy bo mam w domu 2latka, którym musze sie zając...zreszta w dzien tez nie umiem zasnąc. Koncówka ciazy na dodatek dłuzy sie zawsze niemiłosiernie wiec naprawde mam juz dosc. Pociesza mnie to ze niektóre mamy musza lezec, a tego bym nie zniosła-psychiatryk by mnie czekał na bank

ale macie dzis tempo Kochane...
Tossa zdrowjka duuuuuuuuuuuuuuuzo, tyle ile sloikow z przetworami- nie lubie Cie za nie, bo pozzeralabym Ci je wszystkie :sorry2: hehe zartuje Kochana ;)
Paulinka ale numer z tym szklem... dobrze,ze jestes w jednym kawalku, ale uwazaj jak chodzisz sierotko :-D buzka
Ewaw wiesz jakie ja mialam problemy z tymi bolami ... zwlaszcza pomiedzy 20-30 tyg ciazy, to tak mnie bolalo... a do tego cipocha ciagnela,ze myslalam,ze urodze zaraz :oo:
a teraz ja ma sie cos dziac to sie nie dzieje...
zeby chociaz malutenieczkie rozwarcie bylo a tu dupson... musze mezusia w obroty wziac hihihih:ninja2:

Chodziłam do dr Szczeciny.
Dziewczyny odebrałam wynik TSH mam 00,21 a norma zaczyna się od 0,27 wzwyż :-(

Agatko do tego czy masz nadczynnosc czy niedoczynnosc tarczycy konieczne jest badanie lekarskie... normy sa normami ,ale dla jednego norma moze byc 0,21 a dla drugiego jest juz oznaka ze cos sie dzieje w organizmie...
nie mniej jednak nie denerwuj sie, zglos sie do lekarza i niech Cie pokieruje dalej..
ja jestem w troszeczke podobnej syt...
pierwsza ciaza -wzorowa, druga - obumarla, poronienie plus zabieg oczyszczania, i na dodatek szybko po poronieniu zaszlam w kolejna ciaze- blizniacza i mialam same problemy od poczatku, krwiak, skurcze, 2 infekcje, antybiotykoterapia... ale dalam rade... wiem,ze Cie to nie pocieszy ale uwierz mi ze pozytywne myslenie to polowa sukcesu... bedzie dobrze i nie przyjmuj do glowy ze moze byc inaczej... ja nawet dla poprawy nastroju i na przeciw zabobonom kupilam w 16 tyg lozeczka, ot tak dla samego samopoczucia...

Milena23uk
user-online.png
dziękuję za odpwiedż.
Dzisiaj już mam dosyć znów zaczęłam plamić:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry