reklama

Ciąża bliźniacza

karola kaftan dla mnie juz przygotowany :-D.A tak szczerze nie wyobrażam sobie mieć dziecka w domu i nakazu lezenia jednoczesnie..to niewykonalne!!Takze, dobrze, ze Ty nie musisz leżeć, a ja że nia mam dziecka ;-), zawsze jakis pozytyw trzeba znaleźć.Choćby absurdalny hehe.
Milenkatak własnie myslałam o Was z Rabbit,ze płakałyscie zeby wytrzymać do 36tc, ale chyba zadna nie założyła, ze bedziecie sie kulać do końca.Ja bym chciała, zeby jakas wróżka mi powiedziała dzis, Ewka nie martw sie bedzie git, dzieciaki po 2500, zdrowiutkie i tłuściutkie bedą :-).
Agata ja tez problemy z plamieniem miałam od krwiaka, a skad one są bo nie wiem czy pisałaś i nie doczytałam?Bedzie dobrze..tylko oszczedzaj sie a z tym tsh zdecydowanie do lekarza marsz!
A co u Rabbit dzis i u Ewy?

reklama
Agata, ja plamiłam tak hard core'owo ze za kazdym razem byłam pewna ze to poronienie, najpirerw mówił mi gin ze to łozysko jest tak nisko, potem zrobił sie krwiak, potem ze on pękł i dlatego te plamienia bo sie oczyszcza.
Jedno jest pewne, dbaj o siebie idz na l4, pamietaj jednak ze masz jedną wielką przewage nad nami...............................Twój 17 letni syn!!!!!!!!! otóz gdy my bedziemy miały odrosty na pół metra i bedziemy siedziały w pieluchach, Ty bedziesz mogła wychodzic na shopping, imprezy do fryzjerów itp bo brat napewno chetnie zostanie z bąblami.
Jednym słowem, dasz rade, bedziesz miała gigant zgage, full wydatków na wyprawke i wieeeeeeeeeeeeeelką rodzine~!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

karola79
user-online.png
-dzięki hee mój syn ma 16 haa,pomyliłaś się tylko o roczek.
Bardzo Wam dziękuję za podtrzymywanie mnie na duchu .JESTEŚCIE WSZYSTKIE KOCHANE.

ja mam jakiś kryzys dzisiaj, fizyczny i psychiczny.. :sorry2:
czuję sie jak połamana.. wczoraj musiałam sama pojechać do lekarza i musiałam przejść kawałek do gabinetu.. dzisiaj mnie mięśnie bolą. Doszedł jeszcze ból głowy, trochę boli brzuch. AAaaa i pojawiły się problemy ze spaniem, wstaję kilka razy w nocy do toalety a później przez godzinę wiercę się przez godzinę na łożku bo nie mogę zasnąć.
Byle do grudnia..

Witam w swiecie after 20 weeks:-Dteraz juz nic nie bedzie takie samo, hahahahaha
Co mam Ci powiedziec, mnie za to bierze jakies przeziebienie jest mi nie dobrze i boli mnie głowa
Pogoda tez nas nie podtrzymuje na duchu.
RABBIT-odezwij sie

karola79 - no coś z tym 20 tygodniem jest, teraz ja zacznę marudzić :-D ale naprawdę czuję się teraz jak jakaś wielka kwoka z coraz większą ilością dolegliwości. Mam chyba jakiś zjazd hormonów. A na przeziębienie to ja na początku ciąży brałam syrop *spam*, może i Tobie pomoże..

Agata777 - mam nadzieję że to plamienie to nic poważnego, trzymam kciuki za wizytę.

Milena23 - bierz swojego chłopa w obroty i może się zacznie.

Ja właśnie zrobiłam zakupy spożywcze w hipermarkecie przez internet. Mąż jak będzie wracał to tylko podjedzie do sklepu odebrać. Da się jakoś funkcjonować bez wychodzenia z domu :-)

Ostatnia edycja:
oj, dziewczyny naprawde mysle ze jednak te upały były lepsze niz to deszczowisko, fuuuuuuuuu
Mój m na rozmowie o prace w superowym miejscu na fajne stanowisko, trzymajcie za niego kciuki-b bym chciala zeby mu sie powiodło, chyba ma dosc tych cholernych jachtów:wściekła/y:

ja też wolę upały...szcczególnie że leżę chora teraz :-( ponuro za oknem ...bleee
ciepło się trzeba ubierać i jeszcze mieć w co się ubrać żeby ludzi na osiedlu nawet nie straszyć...
zaraz będzie ślisko ...brrrr

reklama
Karola- Trzymam Kciuki oby się Mężowi udało :D
Tossa- ja mam już problem z ubiorem :D dziś tak się chłodno zrobiło założyłam bluzeczkę z czasów jak byłam ,,większa'' ( w swoim życiu na zmianę chudnę i tyje i ostatnio przed ciążą schudłam 15 kg)
Jednak bluzeczka troszkę za krótka i brzucho mi wystawało...

Dziewczyny ja pół dnia przespałam i teraz się boje nocki...
Ale mnie suszy jakbym była po jakiejś ,,dobrej'' imprezce :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry