ewaw1
Fanka BB :)
karola kaftan dla mnie juz przygotowany
.A tak szczerze nie wyobrażam sobie mieć dziecka w domu i nakazu lezenia jednoczesnie..to niewykonalne!!Takze, dobrze, ze Ty nie musisz leżeć, a ja że nia mam dziecka ;-), zawsze jakis pozytyw trzeba znaleźć.Choćby absurdalny hehe.
Milenkatak własnie myslałam o Was z Rabbit,ze płakałyscie zeby wytrzymać do 36tc, ale chyba zadna nie założyła, ze bedziecie sie kulać do końca.Ja bym chciała, zeby jakas wróżka mi powiedziała dzis, Ewka nie martw sie bedzie git, dzieciaki po 2500, zdrowiutkie i tłuściutkie bedą :-).
Agata ja tez problemy z plamieniem miałam od krwiaka, a skad one są bo nie wiem czy pisałaś i nie doczytałam?Bedzie dobrze..tylko oszczedzaj sie a z tym tsh zdecydowanie do lekarza marsz!
A co u Rabbit dzis i u Ewy?
.A tak szczerze nie wyobrażam sobie mieć dziecka w domu i nakazu lezenia jednoczesnie..to niewykonalne!!Takze, dobrze, ze Ty nie musisz leżeć, a ja że nia mam dziecka ;-), zawsze jakis pozytyw trzeba znaleźć.Choćby absurdalny hehe.Milenkatak własnie myslałam o Was z Rabbit,ze płakałyscie zeby wytrzymać do 36tc, ale chyba zadna nie założyła, ze bedziecie sie kulać do końca.Ja bym chciała, zeby jakas wróżka mi powiedziała dzis, Ewka nie martw sie bedzie git, dzieciaki po 2500, zdrowiutkie i tłuściutkie bedą :-).
Agata ja tez problemy z plamieniem miałam od krwiaka, a skad one są bo nie wiem czy pisałaś i nie doczytałam?Bedzie dobrze..tylko oszczedzaj sie a z tym tsh zdecydowanie do lekarza marsz!
A co u Rabbit dzis i u Ewy?