reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Karolka wspolczuje przeziebienia!! whh nie ma nic gorszzego w ciazy...czekaj jest jedno- zgaga... o czekaj ja tez masz... Shit!:oo:
Smigaj po jakies moxne tavsy co zatrzymuja kwast w zoladku np Ranitidine... ja biore 1 na noc przez 3 mies juz i w noxy sie nie mecze... za ro dzis mecze sie ze swedzaca skora na brzuchu... swedzi ze szok... ratunku!!!!

Czesć,
Agata- Trzymam kciuki za wizytkę u lekarza..
Milenka,Karola - ale z was nocne Marki :)

brrrr,jak zimno dziśśś....
Dziś mamy z córką wieczór bajek, popcorn,cola, malowanie paznokci i dobra bajka :-)

pewnie będąc w ciąży nie wypada pisac ze czuje sie jak kupa gówna? no nie wypada, wiec nie napisze;-)ale tak sie własnie czuje.
Mam katar, wiec zygam,mam zgage bo zygam i łupie mnie tak koszmarnie głowa, ze mam ochote odeąbać ja przy samym tyłku.
Cudny piatek, dobrze ze Franio jest u moich rodziców bo bym nie dała rady, na dodatek mój m ma jutro urodziny....dobrze ze kupiłam mu juz prezent bo nie wiem co bym zrobiła wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Agata-trzymam kciuki za usg naj mocniej na swiecie

karola79
user-online.png
-hee ,to się uśmiałam z Twoich porównań.Dzięki za kciukasy.
Ważyłam się schudłam 49 kg żywca ze mnie jest.
Palinka24
user-online.png
-Tobie też dziękuję za kciuki.
Mam nadzieję,że mój syn będzie zdrowy,Wczoraj szła mięta bo bolał go brzuch.Dzisiaj poszedł z bólem do szkoły.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry