reklama

Ciąża bliźniacza

Milena23uk
user-online.png
kochanie dasz radę,dzielna z Ciebie kobitka;-)

reklama
Moje też ostatnio się tak wiercą jak nie wiem co...najgorsze że kopią mnie tak jakby w przydatki czy coś...czuje na dole takie nie miłe uczucie:(((
ja dziś też pół godziny na kibelku...az sie popłakałam z nerw...
kupuje dziś czopki glicerynowe- tak jak radziła mi rabbit!!

Milena, jak ja dostałam takich migren w szpitalu, okazało sie ze to od zatok i poprostu kazali mi uzywac kropli do nosa-otrivin duo. Robie to do dzisiaj bo ten ból wraca.
Powiem Wam szczerze, że kazda z nas na swój sposób ma prze..............ne,jak nie głowa to plecy, jak nie plecy to zęby,dżizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssss.
Wczoraj wieczorem oglądałam z m film który nakrecił jak odeszły mi wody, poród itp, laski, ja juz teraz mam wiekszy brzuch niz wtedy, a przypominam ze urodziłam Frania w 42tc, co bedzie pózniej?????
Wiecie co, kazda mama jest wyjątkowa ale mamy bliuzniaków powinny wygrac w totka tak dla zasady!

:-Dkr.........a, uchem!!!!!!!!!!!:-D
Uwierz, że i ja mam dzisiaj masakre, nie nawidze byc chora, a na dodatek jak patrze na zegarek i nie ubłagalnie zbliza sie wieczór i znowu trzeba spac to mam ciary na plecach.
Jednak Ty jestes juz na winiszu, to moze byc dzis w nocy albo za tydzien, a ja......:no:jeszcze min 6tyg.

reklama
:-Dkr.........a, uchem!!!!!!!!!!!:-D
Uwierz, że i ja mam dzisiaj masakre, nie nawidze byc chora, a na dodatek jak patrze na zegarek i nie ubłagalnie zbliza sie wieczór i znowu trzeba spac to mam ciary na plecach.
Jednak Ty jestes juz na winiszu, to moze byc dzis w nocy albo za tydzien, a ja......:no:jeszcze min 6tyg.

wiem Kochana rozumiem... ja tez przez to przechodzilam ... nie spalam noc w noc... i ta cholerna zgaga... mowie Ci , gdyby nie ten lek co teraz biore to bym ciagle zygala jak kot... bo ten kwas mnie zabija... ehh masz racje juz finish... mam nadzieje,ze Toibie szybko zleci te 6 tyg...
mnie tylko w szpitalu powiedzieli ze jak pierwsze nosilam do 42 tyg to te tez sobie ponosze. niech sie bujaja, sama sobie jakos pomoge zeby to przyspieszyc :growl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry