reklama

Ciąża bliźniacza

Agata, gratuluje dobrych wiesci nigdy dosc, widzisz wszystko jest super.
Tossa witamy w realu:)))))))) dobrze ze zaczynasz juz stękac tak jak my bo bałam sie ze jak tak dalej pójdzie to przez te Twoje słoiki, Gerber pójdzie z torbami:-D
Milena, a dlaczego nie 9.11?

reklama
Agata, gratuluje dobrych wiesci nigdy dosc, widzisz wszystko jest super.
Tossa witamy w realu:)))))))) dobrze ze zaczynasz juz stękac tak jak my bo bałam sie ze jak tak dalej pójdzie to przez te Twoje słoiki, Gerber pójdzie z torbami:-D
Milena, a dlaczego nie 9.11?
Boze, jakim ja jestem baranem, pewnie dlatego ze to za cholernie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo!

hm... ja dziś miałam dzień ,,rosnącego'' brzucha.. tu ciągnęło,tam rwało,a po całym dniu pępek nabrał dziwnego kształtu..
jestem już po wieczorku bajek:) i mogę spokojnie zasypiać...tyle że sen nie przychodzi...

3.30? dziewczyny jesteście niemożliwe.. :-D Mam nadzieję że jednak uda Wam się pospać. ;-)

Ja miałam dzisiaj totalny zjazd hormonów. Ryczałam jak bóbr przez godzinę, biedny mąż próbował mnie podbudować, pocieszać aż w końcu o 21 wsiadł w samochód i pojechał do sklepu po ciacho z kremem. Jacie, jak ja go kocham.

Agata777 - jakie maleństwa:) .. moje też miały gdzieś po 3 cm jak zapisywałam się na to forum. To teraz pewnie kolejne usg to będzie genetyczne z badaniem przezierności itp

Wpadłam chyba za wczesnie:-Drety czy ja kiedys pospie?
Youssta, Wy to poczyniacie juz jakies zakupy dla tego tłumu z brzucha?
Milena, jak ja bym chciała przeczytac jutro"spadam-chyba sie zaczeło"musi byc Ci juz cholernie ciezko skoro ja juz mam dosc.
Bo wkolejcejest Rabbit i kto tam dalej dziewczyny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry