reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
hahahahahaha, Tossa zobaczysz jak to jest juz niedługo, matka to taka dziwna istota, która ma siłe nie wiadomo skąd...chyba z tej gigantycznej wszechogarniajacej miłochy do tych małych dupek, stópek, szyjek i słodkich buziaczków. Nigdy nie nalezałam do typu Matki Polki, nie mam w zwyczaju gadac do brzycha, a w dzieciach zako****e sie po porodzie i stopniowo z dnai na dzien ale wiem jedno, ze ta miłosc jest jakas kosmiczna. Zobaczysz , zwariujesz:-D

karola - na pewno masz rację :-)
jak zobaczyłam na usg synka i jak wystawił tego swojego siurka na widok, to normalnie mało zdjecia z usg nie całowałam :-) a gadałam jak najęta że moje kochane jajeczka itp :-P

mnie porypało, jeszcze dziś leżę w wyrku przeziębiona a na jutro już planuję co ugotuję na obiad :-)
pogoda do dupy - pada deszcz a mój mąż z teściową wybrali się na jej działkę - niedługo wrócą bo przecież pada, szkoda mi tylko paliwa w aucie :-/

Dzień dobry dziewczyny.

Agata, gratuluje udanego USG, pamietam jak ja sie dowiedziałam o bliźniętach, byłam wtedy w 11 tygodniu, poszłam na USG skontrolować czy dzidzius ładnie sie rozwija, a dowiedziałam się,ze będą dwa, sszok!!! hehe:confused::confused:

Ja też spię kiepsko, ale przez rane po zębie, jeszcze rwie, eh...

Mam wrażenie ostatnio,że mi brzuch zmalał. :eek::eek::eek: I już czuje,ze mi grzyb wychodzi na pipeczce od antybiotyku a zęba, eh... A jutro mąż wraca z wakacji z córką i jak ja go dorwę z tym paskudztwem :no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mój m ma dzisiaj urodziny-32:-Di pojechał sobie polatac szybowcem, przed chwilą do niego dzwoniłam ale był jeszcze w aucie i shaltowała go policja fuck!!!!!
Dodam tylko, ze alurat mandatów u nas w domu jest pod dostatkiem

hahaha to pozdrów Białego Murzyna od nas i bawcie sie dobrze.
Agata powiedz jak to jest miec takie duze dziecko skoro przed chwilą byłó malusie, cieplusie i non stop sie tuliło, bało potfora z szafy i uwielbiało jak je obcałowywujesz?:shocked2::shocked2:

Dzień dobry dziewczyny.

Agata, gratuluje udanego USG, pamietam jak ja sie dowiedziałam o bliźniętach, byłam wtedy w 11 tygodniu, poszłam na USG skontrolować czy dzidzius ładnie sie rozwija, a dowiedziałam się,ze będą dwa, sszok!!! hehe:confused::confused:

Ja też spię kiepsko, ale przez rane po zębie, jeszcze rwie, eh...

Mam wrażenie ostatnio,że mi brzuch zmalał. :eek::eek::eek: I już czuje,ze mi grzyb wychodzi na pipeczce od antybiotyku a zęba, eh... A jutro mąż wraca z wakacji z córką i jak ja go dorwę z tym paskudztwem :no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o dizaster, a Tantum Rosa czy jakos tak na to nie pomoze?

Chyba muszę sie wybrać do apteki po Tantum Rosa.

Dziewczyny, czy orientujecie sie jak leżą teraz wasze dzieciaczki, bo ja nie mam zielonego pojęcia, tak się tak zamieszało i poplątało. Idę w poniedziałek do gin to sie do wiem, gdzie pouciekały, hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry