reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kochane mnie swędzi ciało po 30 min od wzięcia duphastonu.Te badanka mam zrobić abym ja i p.dr była spokojna.Ale to jest straszne drapię się wszędzie po nogach ,rekach,szyi ,buzia jeju normalnie wszystko swędzi.

buraki gotuje, obieram, ścieram na grubych oczkach (tzn mam robota który to za mnie zrobi :-) , dodaję posiekana w piórka cebulę i do tego zalewa z wody, octu i oleju...mój mąż i ja uwielbiamy :-)

Agata duphaston ma w działaniach ubocznych świąd i reakcje alergiczne skóry,moze poproś o luteine w zamian.

Tossa wariatko :-)..20kg buraków!Nawet gdyby mi ktoś płacił to bym sie za to nie wzięła!

walawenderki ja nie mam takich bóli..ale za to tysiąć innych ;-).

Nie moge spać,serce wali jak oszalałe puls mam 120 i ręce mi sie trzęsą jak alkoholikowi.

ewaw1
user-online.png
-a bierzesz jakieś leki,co by ci serduszko po nich waliło?
Tossa smaka mi narobiłaś:-) musza być pyszne.
Wiecie dziewczynki siedzę i analizuję od czego mnie swędzi i chyba wpadłam na to.Jestem uczulona na białko mleka krowiego.Lecz gdy zaszłam w ciążę to piłam cały czas mleczko tak mi smakowało,no i moze teraz taki mam efekt.

reklama
Agata wczesniej nie miałam problemów, wiec chyba to po tych badaniach krwi dzisiejszych..ten napój co dostałam to energetyzujący taki i na pusty żółądek zrobił swoje pewnie.
Nie mam pojecia z tym swędzeniam..poczekaj na wyniki krwi moze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry