reklama

Ciąża bliźniacza

Karola OBIECUJE CI ze po porodzie to wszystko minie, Ty wiesz,ze ja tez na to cierpialam i kazda noc stekalam ,ze nie spie...:( to bylo straszne wiec dobrze Cie rozumiem. juz nie dlugo bedziesz zasypiac na stojaco, na siedzaco i gdzie tylko sie da...
odpoczywaj w dzien jak mozesz :*

Ewus 3mam kciuki za cukier!!! ochydztwo ale dasz rade!! moze u Was tez podaja LUCOZADE zamiast czystej glukozy z woda??? o wiele lepiej pije sie oranzade niz to swinstwo!!

reklama
ja zasypiać to zasypiam, ale w nocy tak się z dupskiem kręcę że nie wiem i suma sumarum wstaje potwornie nie wyspana...dziś nawet pieluch nie chce mi się dziergać ani obiadu gotować...a jutro jedziemy po 20kg buraków do przerobienia na przetwory i chyba w łeb sobie strzelę !

Karola ja dziś pisze się na dyżur na BB ;-) Położę laptopa koło łóżka żebym się nie nudziła. ja dziś spałam od 3 do 5.30 bo znowu rwa kulszowa wróciła :wściekła/y: Ty kochana pośpij w dzień trochę jak ma Frania u dziadków.

Madzia842 ja byłam nastawiona na to, że będzie tak ja napisałaś "Jak dzieci malutkie to tylko śpią i jedzą". U nas mała spała od drugiego miesiąca od 20-21 do 8 rano ale w dzień miała jedną lub dwie półgodzinne drzemki!!! A do 2 miesiąca byłam głupia i tak jak mi w szpitalu kazali budziłam dzieciaka co 3 godziny na karmienie, a potem dotarło do mnie, ze skoro sama się nie budzi to znaczy, ze najada się w dzień!!!!! Spanie w dzień zakończyło się definitywnie jak miała rok i 3 miesiące.
Dziewczyny powiedzcie mi, bo zastanawiam się czy dzieci w brzuchu mogą teraz zamienić się miejscami i przejść z prawej na lewą i odwrotnie???

Witam dziewczynki,
Nasza noc była super, zero wstawania na siusiu, tylkoten dziwny ból w kroczu. Nie mogę czasami się przekrecic z boku na bok.

MoniaN - ja miałam takie samo pytanie i mój gino powiedział, że nie. Ja mam ciąże dwujajową. One tylko zmieniają pozycję w obrębie swoich worków.

znalazłam info
O zasiłek rodzinny mogą starać się osoby, których dochód miesięczny na osobę w rodzinie nie jest większy niż 504 zł neto lub 583 zł, gdy w rodzinie jest niepełnosprawne dziecko.

Nic tylko w łeb sobie strzelić :-)

Karola OBIECUJE CI ze po porodzie to wszystko minie, Ty wiesz,ze ja tez na to cierpialam i kazda noc stekalam ,ze nie spie...:( to bylo straszne wiec dobrze Cie rozumiem. juz nie dlugo bedziesz zasypiac na stojaco, na siedzaco i gdzie tylko sie da...
odpoczywaj w dzien jak mozesz :*

Ewus 3mam kciuki za cukier!!! ochydztwo ale dasz rade!! moze u Was tez podaja LUCOZADE zamiast czystej glukozy z woda??? o wiele lepiej pije sie oranzade niz to swinstwo!!

Milenko, czy Ty pamiętasz w którym tygoniu ciąży miałaś robiony test na cukier. Rozumiem, że rodziłaś w UK ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry