Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
renia noo zleciało, a wiesz jaki był powód odejscia wód??sprzatałas cos czy jakies zakazenie??

kurcze czyli nie chlupnęły od razu tylko sie tak sączyły..ja sie boje ze nie rozpoznam czy to wody czy nie.Super, ze maluszki zdrowo rosną i coraz wieksze,nie do wiary to juz 3 miesiące :-).Zakażenia nie było i sprzątać też nie sprzątałam, a w nocy zaczęłam często siusiać co 5-10 minut a to były sączące wody![]()
kurcze czyli nie chlupnęły od razu tylko sie tak sączyły..ja sie boje ze nie rozpoznam czy to wody czy nie.Super, ze maluszki zdrowo rosną i coraz wieksze,nie do wiary to juz 3 miesiące :-).

Moje ciśnienie z wczoraj to 130/68. ?????
momentami to boję się że urodzę w domu 

wiecie co, to moja druga ciąża, powinnam wiedzieć co i jak a wcale nie jestem mądrzejsza, bo ta ciąża jest zupełnie inna...momentami to boję się że urodzę w domu
Ja czuję od jakiś 2 godz. takie "wiercenie" na dole.. mam nadzieję że młody nie toruje sobie drogi do przyjścia na świat![]()