Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-( biduuuuulaaaaaaaaaJa mam wizyty co trzy lub cztery tygodnie a badania to jak narazie powtarzała mocz i morfologie i nic więcej:-)Dziewczyny te w drugim trymestrze,jak często macie wizyty u gina? I jakie badania lekarz Wam zaleca robić regularnie? Ja na początku miałam robiony pełen pakiet badań i nawet na hiv sobie zrobiłam,a teraz póki co to mocz ogólne i morfologia.
Ja też takie chciałam ale niestety za duży w szerokościa ja dzisiaj oglądałam wózki i mam chęć kupić takie cacko tylko kolorystykę inną (szerokość 82 cm):

U mnie też jest taka sytuacja bo wszystkie drzwi mam 80 cmagucha1986Ten wózek też mi się podobał,ale niestety jest za szeroki.Jeżeli jeden obok drugiego to u mnie max 77 szer.jeżeli takiego nie znajdę,to zostaje opcja tandem![]()

twins29 GRATULACJE!! :-) Co do wizyt u lekarza to najpierw miałam co 2 tyg,a teraz ginka kazała mi przyjść po 4 tygodniach.Tym większy teraz mój stres czy wszystko jest ok.Już nie mogę się doczekać piątkowej wizyty.W 12 tyg dowiedziałam się że będą bliźniaki.Ciąża dwuowodniowa-dwukosmówkowa.Płci maluchów jeszcze nie znam.