Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

trzyma mocno i zamknięta na 1000spustów hihi. Jestem troszkę zawiedziona bo miałam wizytę w szpitalu i mój gin nie zrobił usg połowkowego!Masakra jakaś,powiedział że co najważniejsze chciał sprawdzić szyjkę.dzidzie pokazał mi przez chwile serdunia biją
ale nie mierzył ich i nie sprawdzał płci no i teraz ustalił na 100% usg połówkowe na 9 marca-taki spóźniony dzień kobiet i mam nadzieję że będzie wynagrodzone to czekanie i w końcu się dowiem kto zamieszkuje mój pawilon:-) Ale potem szybko się pocieszyłam i kupiłam 2x śpioszki,kaftaniki,czapeczki i rękawiczki niedrapki jedne w kolorze niebieskim a drugie żółtym
są takie slodkie!no Kochana tak z cichacza sobie poszłaś i urodziłaś....w pierwszej chwili pomyślałam sobie, że to żarcik taki ;-)przyznam się bez bicia, że wepchnęłam się w kolejkę. Jak nie chciałyście rodzić to ja to teraz zrobiłam...
teraz jestem w domu i dogorywam po cc, a niuńki nabierają masy w inkubatorach. Odezwę się jutro![]()
super, że takie dobre wieści po wizycie. Czekamy w takim razie do marca, żeby poznać płeć lokatorów.A ja po wizycie już:-)I czuje ogromną ulgę bo jak się okazuje szyjka nie skrociła się nawet o mmtrzyma mocno i zamknięta na 1000spustów hihi. Jestem troszkę zawiedziona bo miałam wizytę w szpitalu i mój gin nie zrobił usg połowkowego!Masakra jakaś,powiedział że co najważniejsze chciał sprawdzić szyjkę.dzidzie pokazał mi przez chwile serdunia biją
![]()
A ja po wizycie już:-)I czuje ogromną ulgę bo jak się okazuje szyjka nie skrociła się nawet o mmtrzyma mocno i zamknięta na 1000spustów hihi. Jestem troszkę zawiedziona bo miałam wizytę w szpitalu i mój gin nie zrobił usg połowkowego!Masakra jakaś,powiedział że co najważniejsze chciał sprawdzić szyjkę.dzidzie pokazał mi przez chwile serdunia biją
ale nie mierzył ich i nie sprawdzał płci no i teraz ustalił na 100% usg połówkowe na 9 marca-taki spóźniony dzień kobiet i mam nadzieję że będzie wynagrodzone to czekanie i w końcu się dowiem kto zamieszkuje mój pawilon:-) Ale potem szybko się pocieszyłam i kupiłam 2x śpioszki,kaftaniki,czapeczki i rękawiczki niedrapki jedne w kolorze niebieskim a drugie żółtym
są takie slodkie!
oooo kochana ale niespodzianka to super zazdroszczeeeeeee ciprzyznam się bez bicia, że wepchnęłam się w kolejkę. Jak nie chciałyście rodzić to ja to teraz zrobiłam...
teraz jestem w domu i dogorywam po cc, a niuńki nabierają masy w inkubatorach. Odezwę się jutro![]()