• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
witajcie wszystkie podwojne mamusie zycze wam zeby dzien byl bardzo milutki
lilly jesli moge podzielic sie z toba miom doswiadczeniem to powiem ci ze wczoraj lezałam ok 1 godz z nogami do góry ale bardzo wysoko i odpukac nie mialam o dziwo zadnych twardnien w nocy moze to cos pomoze?
moze to dobry znak?
a jak twój brzusio?

Dzieńdoberek kobietki :-)

mati jeżeli chodzi o twardnienie to wczoraj popoludniu i na wieczór oczywiście miałam.Teraz póki co jest ok.Po nocy raczej twardnień nie mam.A z tymi nogami do góry to nie próbowałam.Myślałam,że to raczej sposób na skracającą się szyjkę.Ale wypróbuję ta metodę ;-)

Jak tam noc Wam minęła?Ja standard jakieś głupkowate sny,ale o dziwno zgaga tej nocy mnie nie nawiedziła.

Miłego dzionka :-)

lily moze akurat
a propo snów to ja dzis o dziwo mialam mily sen-bylam na wypadzie z kolezankami nad morzem ale bylo fajnie .
moj maz ubolewa ze w tym roku nigdzie nie pojedziemy bo kasy brak noi dzieci beda swiezo urodzone no trudno:-):-)

Ja od ponad sześciu lat nigdzie nie byłam,poza wypadami do rodziny i to czasami.Odkąd urodziła nam sie córka to wszystko się zmieniło:-) a do tego mój mąż ma taką pracę,że raczej ciężko gdzieś wyjechać.Co 3 tyg wraca do domu na 4-5 dni także szanse na jakiś wyjazd są małe.

reklama
oo no w takiej sytuacji to naprawde ciezko cos zaplanowac
my najblizsze wakacje bedziemy spedzac na naszej dzialeczce rekreacyjnej dzieci tam beda mialy napewno super wakacje :-):-) ja to mam w planach po urodzeniu juz tam dzialac uwielbiam kwiaty i ogolnie przyrode (tesciowa bedzie pilnowac maluszków)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry