lilly815
Fanka BB :)
Mati,ja właśnie niedawno wróciłam z córką z zerówki.Najgorzej jest jak wchodzę po schodach z tymi skurczami.Nie paczka jeszcze nie przyszła.Coś się sprzedawca ociąga z tą wysyłką bo chyba jeszcze nawet nie została wysłana.Ja też z nudów i z potrzeby przeglądam allegro,tablice,sprzedajemy.pl i szafka.pl (w szafce mają zazwyczaj ubranka po swoich dzieciach) na allegro często z tych mega pakach są z lumpeksów np angielskich,ale i tak kupuje.Jak nie zniszczone,ładnie się wypierze,wyprasuje,żeby bakterie zabić i będzie gites.Już mam troche zbiorów.Muszę wszystko przeliczyć,żeby za dużo niepotrzebnie nie nakupować.Wzrokowo widzę,że na pewno bodziaków na krótki rękaw mi wystarczy.Kupuje raczej babskie ubranka,bo nadal na 100% druga płeć nie potwierdzona,ale raczej też dziewczynka.Mam tez trochę takich rzeczy co pasują dla chłopca i dziewczynki.:-):-) A Ty masz juz swoją paczkę?
No staram się oszczędzać,ale są rzeczy które muszę zrobić.Na pewno nie będę sprzątała.Nie wiem jak to przeżyję,ale może przez tydzień mocno się nie nabałagani jak my tylko we dwie w domku.Do szpitala już powinnam sie położyć,ale pisałam wczoraj,że nie mogę.Myślę,że mój za tydzień wróci z trasy to wtedy bryknę do szpitala.Mam nadzieję,że będę tam tylko chwilkę.