reklama

Ciąża bliźniacza

Wiolka zobaczysz jak łatwo można wpaść w wir zakupowy.Ja na razie sie wstrzymuję,aż nie poznam płci drugiego malucha na 100%.Zresztą troszkę się ostatnio spłukałam finansowo.To opłaty,to ubranka i przy okazji córce tez musiałam kupić,żeby poszkodowana sie nie czuła.

Magda,ale smaka narobiłaś.Zjadłabym jakiś dobry sorbet:tak:

reklama
LILLY-oj mozna wpasc ,bo rzeczy sa cudne!a za pajacyk dalam 25,bo w ostatniej chwili ktos podniosl cene a ja max.dalam tyle-oj w szoku jestem.moze juz dzis tylko poogladam inne ubranka:-Ddobranoc dziewczyny i smacznego!

Wiolka a widziałaś te ubranka co ja kupiłam używane na allegro?dzis dałam linki.Niektóre za 2 zety kupiłam ładne.:-)

Ja tez zmykam.Dobrej nocki dziewczyny Wam życzę :-)

no taaaaak...rasowe kobietki...pogadały o ciuchach i się zmyły :rofl2:
a ja skończyłam koło 19.00 i zrobiłam raptem z 1/3 tego co zamierzałam :szok: jak tak dalej pójdzie, to się do maja nie wyrobię..a i jeszcze dodam, że od razu potem musiałam przyjąć pozycję horyzontalna na kanapie..
no nic..jutro zmienie system i coś tam rano też podziałam, moze bedzie więcej energii..
Dobrej nocki kobitki..

hej dziewczynki:)
yoummy tez sie zastanawiam, co u moniek, dawno nie pisała. jeżeli czegos nie poireciłam, to ma wizytę 19 marca i do tego czasu chciała wytrwać. yoummy zazdroszcze ci, że maluchy tak sie od siebie różnią:) mój J powiedział, że jednemu będziemy kropkę na stopie malować:)
młody sie obudził dostał kaszę i zasnął, musze sie pospieszyć, żeby sie wykapać, bo zaraz na badania smigam- w czwartek wizyta:)
u nas pogoda super:)
miłego wtorku:)
ps.kto dziś wizytuje?

Cześć dziewczyny.
jak Wam minęła noc?u mnie jak zwykle nie ciekawie.Jak sie położę to potem walczę pół nocy,żeby się jakoś ułożyć i zasnąć.
No właśnie Moniek coś się nie odzywa,hmm...ciekawe co tam u niej.

Miłego słonecznego dnia:-)

czesc dziewczyny jak u was nocka mineła?
ja mam dzis taki wkurzajacy dzien ze chyba dzis zwariuje
wszystko mnie denerwuje :wściekła/y::wściekła/y:
dzwonie do mojej babci i mówie jej zeby nie przyjezdzala dzis bo tesciowa tu siedzi calymi dniami a ona swoje
juz mam dosc tych wizyt chciałabym chociaz 1 dzien pobyc w samotnosci

reklama
Hej:)
Lily mam ten sam problem:D takze nocka jak nocka;) ale no wlasnie Moniek zaginal w akcji...nie ma nikt z nia kontaktu sms-owego?? moze mamuska nam sie rozpakowala a my nic nie wiemy!
yummy a jak u Ciebie nocki??no i tak ogolnie widzisz jakies postepy z dnia na dzien?(w sensie radzenia sobie z blizniakami?)
magda-a Ty jak sie czujesz?dajesz jeszcze rade?moj wymyslil ze jak chlopaki beda identyczni to jednemu za uszkiem tatuaz zrobimy kropeczke i spokoj;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry