sylha
mama bliźniakowa
Niuleczka- gratulacje zdrowych i dużych chłopaków!!!!!!I nie dziwię Ci się,że płakałaś nad ich łóżeczkiem, bo ja sama z rozczuleniem zaglądałam i zaglądałam i zaglądałam na zdjęcie:-), dla mnie to właśnie takie niesamowite, że takie 2 malutkie istotki leżą obok siebie:-), fajnie, że wszystko z nimi OK i że tak szybko wróciliście do domu, czego życzę każdej przyszłej mamusi i sobie również!!!!,
Jeżeli jeszcze którąś mamusię ominęłam to również gratuluję z całego serca....sorry, że w takiej formie, ale rzadko tu zaglądam- ja chyba nadal nie do końca pojmuję, że będą bliźniaki, baaa czasem nawet zapominam, że jestem w ciąży, choć brzuszek już widać......
mam teraz trochę problemy kregosłupem- łokciami i to mi zabiera całą radość z ciąży....
Lola- ważne, że jesteś teraz pod dobrą opieką i bardzo pilnują twoje dzieciaczki!!!!!U mnie synek to też tak pokazał siusiaka, że sama nie mam wątpliwości, że będzie Adaś:-), małej nie byłam pewna, gin twierdzi, że tak, a ale zobaczymy za tydzień....
Jeżeli jeszcze którąś mamusię ominęłam to również gratuluję z całego serca....sorry, że w takiej formie, ale rzadko tu zaglądam- ja chyba nadal nie do końca pojmuję, że będą bliźniaki, baaa czasem nawet zapominam, że jestem w ciąży, choć brzuszek już widać......
mam teraz trochę problemy kregosłupem- łokciami i to mi zabiera całą radość z ciąży....Lola- ważne, że jesteś teraz pod dobrą opieką i bardzo pilnują twoje dzieciaczki!!!!!U mnie synek to też tak pokazał siusiaka, że sama nie mam wątpliwości, że będzie Adaś:-), małej nie byłam pewna, gin twierdzi, że tak, a ale zobaczymy za tydzień....
miała iść do diabetologa i słuch o niej zaginął ;-) chyba że ten jej cukier daje czadu
jak będzie chłopak to nie mam problemu z wyzbyciem się- koleżanka 2 tygodnie temu urodziła córę, ale wiesz.....a Wy już macie jakieś imiona na oku?!?!?
. Ja sie zapisalam do Royal Free Hospital, w srode mam spotkanie ze specjalista i ogolnie jestem bardzo zadowolona bo szpital czysty i bardzo nowoczesny. 

i słucha,jak mała przestała płakać to zaczął mały i odwrotna sytuacja-mała się przysłuchiwała jego płaczu i oczy jak pięć zł