sylha
mama bliźniakowa
Katka- zauważ,że mam rozstępy
zaczęło się od kilku cieniutkich kreseczek na dole jakiś miesiąc temu i że brzuch już mi przysłaniał i nie umiałam w lustrze dojrzeć to się pytam emka czy to rozstępy, czy może jakieś żyłki- bo tych to też mi pełno też powychodziło, a ten się mnie pyta co to rozstępy

......
i teraz widzę,że już wkoło pępka mi się robią
niestety oliwki, kremy- nic nie pomaga, po prostu geny...jedynie mi koleżanka powiedziała,że po porodzie mogę cepan stosować, jej pomógł bardzo.....zastanawiam się jeszcze nad pasem po porodowym- ale niby nie dobrze na siłę, lepiej jak macica się sama skurczy, ale z drugie strony nie chcę mieć potem jakiegoś wiszącego wora...

zaczęło się od kilku cieniutkich kreseczek na dole jakiś miesiąc temu i że brzuch już mi przysłaniał i nie umiałam w lustrze dojrzeć to się pytam emka czy to rozstępy, czy może jakieś żyłki- bo tych to też mi pełno też powychodziło, a ten się mnie pyta co to rozstępy

......
i teraz widzę,że już wkoło pępka mi się robią
niestety oliwki, kremy- nic nie pomaga, po prostu geny...jedynie mi koleżanka powiedziała,że po porodzie mogę cepan stosować, jej pomógł bardzo.....zastanawiam się jeszcze nad pasem po porodowym- ale niby nie dobrze na siłę, lepiej jak macica się sama skurczy, ale z drugie strony nie chcę mieć potem jakiegoś wiszącego wora...
Taka młoda ładna kobieta, wysoka, brunetka. Supcio,że chłopiec do Ciebie podobny,bardzo bym chciała,żeby mój synek też był do mnie podobny,ale na razie się na to nie zapowiada-córeczka na USG cały mój mąż a synek jeszcze nie wiem,ale też mnie za bardzo nie przypomina.
W ogóle uważam, że Kacper i Amelia to piękne imiona. Same do siebie też pasują. Bo jak byś miała mieć Stasia czy Jaśka to córcia też by musiała mieć z tych starszych imion raczej no. Hania, Zosia, itd równie piękne. Adaś też pięknie! 
A jak sie wola zdrobniale na Stefana? Stefcio?