Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WOW,Palu gratuluje Kochana,błyskawicznie poszło!!!
Napisz jak bedziesz miała siły jak tam Dzieciaczki i ile ważyły,jestem ciekawa czy waga z usg sie potwierdziła.Zazdroszcze Ci,że masz poród już za sobą,ja już ledwo żyje,czuje sie z dnia na dzień coraz gorzej...puls po Fenku wysoki,sercre wali,ręce się trzęsą...a brzuch mam oggrrrromny!
Katka u mnie jednokosmówkowe, dwuowodniowe - czyli wychodzi na to, że jednojajowe
Boję się tej jednej kosmówki ale jak narazie dzieciaczki rosną równo.
Filip 2850g z usg 3000g, a Oliwka 2800g także podobnie do siebie ważą. Mój mi tylko foty wysłał. Nie wiem kiedy je zobaczę. Położna mała na chwile mi przyniosła, a młody zachlysna się wodami i tlen bierze bo coś charczy. I maja niska glukoze to im podają.
Ja znów dużo krwi straciłam i mam anemie. Sam ból nie jest w sobie straszny (jak leże ) nie wiem jak to będzie jak wstane. Ale podnosze nogi do góry i na boki, żeby się przygotować do wstania. Krew dopiero niedawno za zaczęła ze mnie lecieć. Ale i tak najgorsze jest jak Ci gniota brzuch. Już dziś 3 razy i niedługo wizyty bedą to tez mnie pewnie wymaca.
Zgredzik - no idealnie sie wstrzelilas w ta pierwsza 5. Hihi a dla mnie szczesliwa 13. Na dzien 13 wrzesnia jestem 13 w kolejce a bezpieczny dla chlopakow tydzien do porodu zaczyna sie u mnie 13 listopada.
Palu- ogromne gratulacje!!!!!Dzieciaczki- waga naprawdę piękna!!!Życzę Ci szybkiego powrotu do kondycji co potulisz swoje maluszki!!!!!!!!No niecierpliwie czekam na fotki :-)